4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel binnendienst - Parttime

Start People Eindhoven

Standplaats
Oisterwijk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0005772

Voor een organisatie in Oisterwijk (omgeving Eindhoven en Tilburg) zijn wij op zoek naar een Call Agent. Ben jij een commercieel gebekte vogel op zoek naar een nieuw nestje?

De organisatie is, ter uitbreiding van hun inhouse callcenter, op zoek naar lefgozers en pittige types die telefonisch hun tanden kunnen laten! Zij zijn op zoek naar de ideale kameleons die het jasje van onze opdrachtgevers makkelijk kunnen aantrekken, zich meteen kunnen inleven in de materie, zakelijke gesprekken kunnen voeren op elk niveau en één worden met de sales afdeling van onze klant.

 • Geknipt en geschoren met minimaal enkele jaren relevante werkervaring;
 • In het bezit van minimaal een afgeronde MBO opleiding en HBO werk- en denkniveau;
 • De ambassadeur van een commerciële en klantgerichte instelling;
 • Resultaatgericht en een teamplayer;
 • Bereid om interne cursussen/opleidingen te volgen;
 • Minimaal 3 dagen werken van 8:45 uur tot 15:00 uur, maar elke dag van 9:00 uur tot 17:00 uur mag ook;
 • Alleen B2B contact, dus alleen werken gedurende de werkweek.

De organisatie helpt organisaties al 25 jaar met het bedenken, opzetten, uitvoeren en verbeteren van de zakelijke marktbewerking. Door continu te anticiperen op ontwikkelingen in ons vakgebied zijn we in staat om alle competenties te bieden die een modern B2B marketingbureau in huis moet hebben. Onze opdrachtgevers zijn marketing en/of sales teams van grotere organisaties. Maar ook directies van kleinere organisaties. De organisatie heeft ruim 1.000 medewerkers om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

De missie van de organisatie is scherp: we willen merken een toppositie geven in de markt. Wij graven daarbij dieper dan ieder ander marketingcommunicatiebureau. En we zorgen ervoor dat ons werk onze klanten geld oplevert. Referro combineert strategische merkenkennis, interne communicatie en creatieve marketingcommunicatie tot één geïntegreerde dienstverlening. We bieden een warm nest ten opzichte van belfabrieken: uiteraard zijn resultaten belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat wanneer wij een prettige werksfeer onderhouden met elkaar, die resultaten veel hoger komen te liggen!

 • Prima salaris met doorgroeimogelijkheden 10-12 euro bruto per uur, afhankelijk van de ervaring;
 • Een fulltime vaste baan waarbij flexibele werktijden mogelijk zijn (tussen de 24 en 40 uur);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. reiskostenvergoeding;
 • Leuke baan in dynamische omgeving;
 • Plezierige informele werksfeer;
 • Ruimte voor eigen initiatief.

Werklocatie: Oisterwijk.