Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Commercieel medewerker Binnendienst

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1217005822

Jij bent de spin in het web van het verkoopproces. Voor de klant ben jij het verlengstuk in onze organisatie. Je bent er een ster in om het maximale eruit te halen voor de klant en tegelijkertijd ons bedrijf. Als 1e aanspreekpunt voor offertetrajecten ben je één team met de technisch specialisten en de accountmanagers.
Wat ga je doen?
Verkopen is jou op het lijf geschreven! Het contact met onze klanten is heel 'close'. Door deze nauwe samenwerking kan jij de klanten bedienen naar hun wensen. Met een overdosis aan inzet schrik jij er niet van om ook die aanvraag te verwerken die zo laat in de middag nog binnen komt. Toch weer fijn als ook die order gelijk wordt opgevolgd.
Doordat jij klanten bijstaat in het offertetraject, zorg je vooraf dat je altijd de juiste informatie tot je beschikking hebt om klanten te adviseren. Dankzij het optimaal verwerken en bewerken van data in het CRM, kan iedereen efficiënt functioneren. Met jouw commerciële talent is werken aan acquisitie voor jou geen probleem. Jij pakt graag de telefoon op om de 'prospect' te voorzien van de juiste informatie!

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO opleiding commerciële economie of gelijkwaardig.
  • Je hebt ongeveer 2 tot 4 jaar werkervaring als inside sales
  • Je bent goed in het ondersteunen van acquisitie
  • Naast Nederlands ook een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal (in woord en geschrift).
  • Je bent een teamplayer met humor en doorzettingsvermogen
  • Een gemotiveerde en flexibel ingestelde medewerker die zelfstandig kan werken en daarnaast proactief meedenkt bij het optimaliseren van diverse processen binnen de afdeling.
    Wat bieden wij? Zie hieronder.

Het gaat om een internationaal opererend bedrijf. Ze maken momenteel een sterke groei door. Het gaat om een fulltime baan met kans op een vast dienstverband.

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Werken bij dit bedrijf betekent (samen)werken in een prettige, internationale omgeving die continue in ontwikkeling is. Ze kennen een prettige, persoonlijke sfeer van een echt familiebedrijf. Zo stellen ze verder:
We bieden een goed salaris, investeren in ondernemerschap en innovaties en bieden volop ruimte voor persoonlijke groei. Want dat is wat jij wilt: blijven ontwikkelen.