4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel medewerker binnendienst

Start People Lelystad

Standplaats
Almere
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1189004144

Als commercieel medewerker binnendienst is geen dag hetzelfde, want elke klant is uniek! Je krijgt het gehele pakket aan verkoopwerkzaamheden onder je hoede, zoals advisering, telefonische verkoop, orderbewaking- en bevestiging. Daarnaast ondersteun je operationeel de buitendienst door het maken en/of bewaken van offertes, mailing, etc.

Een enthousiaste, klantgerichte collega die plezier heeft in verkopen en adviseren van A tot Z oftewel van het telefoongesprek tot en met de factuur!

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO4-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Goede communicatieve- en luistervaardigheden waardoor je in staat bent de klant optimaal te bedienen;
  • Kennis en kunde van geautomatiseerde processen en systemen;
  • Affiniteit met techniek en enige technische (achtergrond)kennis is een pré;
  • Een klantgerichte instelling waarbij je het bedrijfsbelang niet uit het oog verliest;
  • Een pro-actieve en “handen-uit-de-mouwen” houding.

Onze klant is al meer dan 70 jaar een technische groothandel gevestigd in Almere.

  • Een (half)jaarcontract, waarbij er met goed functioneren zicht is op een vast contract;
  • Een salaris tussen de €2100,- en €2400,- afhankelijk van ervaring;
  • Goede arbeidsvoorwaarden waarbij de richtlijnen van CAO Technische Groothandel van toepassing zijn;
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving waarbij plezier in je werk, oprechtheid en persoonlijke groei de belangrijkste drijfveren zijn.

Geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande button of bel naar 0320-285123!

Start People maakt onderdeel uit van USG People. We hebben een landelijk netwerk van 130 vestigingen. Werken via Start People betekent werken bij een leuke, open en kwaliteitsgerichte organisatie. Start People wil graag het verschil maken. Door goed contact te onderhouden met onze flexkrachten en opdrachtgevers zorgen we ervoor dat we weten wat er speelt. We bieden opleidingen, trainingen en zorgen ervoor dat je de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt. We zijn altijd goed bereikbaar via de telefoon, e-mail en Whatsapp. Als je gaat werken via Start People ontvang je een account van Goodhabitz ter waarde van € 199,- waarin je diverse leuke en interessante online trainingen kunt volgen. Je kunt bij ons terecht voor tijdelijke functies maar ook zeker als je op zoek bent naar een vaste aanstelling. Het matchen van opdrachtgever en kandidaat voor de lange termijn is waar wij voor gaan!