4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel medewerker binnendienst

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1151004844

Voor een opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst topper! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het contact met de klanten, zowel telefonisch als per mail. Je werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van aanvragen, het verwerken van de binnenkomende orders en het aanmaken van offertes en deze opvolgen. Daarnaast heb jij het in je om klanten op technisch niveau te adviseren over de producten. Je gedane werk rapporteer je rechtstreeks aan de sales manager. Door jouw gedreven houding en enthousiasme voor het vak streef jij naar de beste resultaten en neem je niet gauw genoegen met minder.

De geschikte kandidaat voor deze functie ziet zichzelf als een gedreven en enthousiaste commercieel medewerker binnendienst. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en bent op commercieel vlak sterk aangelegd;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je spreekt een goed woordje Engels en Duits;
  • Jouw werkhouding is proactief en accuraat;
  • Je hebt een grote affiniteit met (motor)techniek;
    Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie die gespecialiseerd is in de automotive branche; zij zijn dé technische specialist op dit gebied. De organisatie kenmerkt zich door hun vooruitstrevendheid, innovatie, no nonsens mentaliteit en hun uitstekende reputatie binnen de branche.

Als commercieel medewerker binnendienst krijg jij een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team en daarbij worden er goede arbeidsvoorwaarden geboden. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast contract. Tevens is er binnen de organisatie ruimte voor ontwikkeling en krijg je een uitgebreide opleiding aangeboden.