Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commerciëel Medewerker Binnendienst

Start People Rotterdam XL

Standplaats
Barendrecht
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0013297

Heb jij kennis van elektrotechnische producten en kun jij klanten daarin adviseren? Zie en pak jij die commerciële kansen? Dan ben jij de fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst die we zoeken voor onze vestiging in Barendrecht! Samen met een topteam van collega’s volg je offertes op, verkoop je producten en help je klanten om óók online meer te bestellen. Je blijft jezelf doorontwikkelen in kennis en vaardigheden met in- en externe trainingen.

In deze veelzijdige functie werk jij actief aan jouw relatie met de klant, waardoor je steeds beter kan informeren over onze elektrotechnische producten in de disciplines van verlichting, industrie en duurzaam. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt op de markt en helpt klanten, ook bij de balie, graag verder. Doordat jij actief luistert, vang je waardevolle koopsignalen op en speel je hier direct op in. Met jouw productkennis en begeleiding in het digitale orderproces, zorg je ervoor dat onze klanten hun producten- en dienstenpakket uitbreiden bij Rexel.

Samen met jouw team benader je ook nieuwe klanten met als doel nieuwe omzet te genereren. Je ondersteunt in het opstellen van aantrekkelijke offertes, die daardoor omgezet worden tot succesvolle verkooporders. Je komt te werken binnen een divers team met ervaren collega's die je klaar voor je staan, ook ná jouw inwerkperiode!

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • MBO+ opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek
  • Minimaal twee jaar werkervaring in verkoop binnendienst
  • Aantoonbare productkennis
  • Goede skills in Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Rexel staat letterlijk voor de “Koning van de Elektrotechniek”, de grootste en meest innovatieve elektrotechnische groothandel ter wereld. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de best mogelijke totaaloplossingen. Samen met 400 collega’s op 22 verschillende locaties zijn we met trots elke dag bezig met onze baan. Er heerst een sterk familie- en teamgevoel, waarbij we je aanmoedigen om jezelf te ontwikkelen via trainingen in onze eigen Rexel Academy. Je komt te werken binnen een team van 14 collega's en krijgt leiding van de Teamleider Binnendienst. De splinternieuwe vestiging in Rotterdam is goed bereikbaar en is nabij meerdere uitvalswegen.

  • min EUR 2250 – max EUR 3100 bruto per maand, op basis van 40 uur per week
  • Reiskostenvergoeding EUR 0,19 per km, met een max tot 65 km
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Eerst een tijdelijk contract maar bij goed functioneren grote kans op een contract voor onbepaalde tijd!