Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Commercieel medewerker binnendienst

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
Uden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0013309

Heb je affiniteit met bouwmaterialen en ben jij een enthousiaste aanpakker die niet bang is de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie ondersteun je het verkoopteam. Dit doe je door het beantwoorden van vragen en het geven van advies aan de balie in de shop. Klanten begroet je bij binnenkomst en je helpt ze met vragen over producten of diensten. Verder beheer je mede de voorraad en houd je deze op peil. Verder ben je (deels) verantwoordelijk voor de assortimentskeuze en (her)inrichting van de shop en showroom.

Je pleegt acquisitie, werkt offertes uit en volgt deze op, bedenkt pakkende acties en presenteert deze in de winkel en showroom. Daarnaast onderhoud je contact met onze leveranciers en onderhandel je namens onze opdrachtgever over de inkoopprijzen en het assortiment. Wanneer je even niets te doen hebt ga je pro-actief naar buiten om nieuwe klanten te scoren.

  • Je bent flexibel, je vindt het niet erg om te schakelen tussen de twee bedrijfspanden;
  • Je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 3 afgerond en ervaring in bovengenoemde taken of ben bereid deze te leren;
  • Je toont enthousiasme en motivatie om meer te leren;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent service- en klantgericht, dit door je expertise en door je houding naar de klant;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in Den Bosch/Oss/Uden

Onze opdrachtgever is een groothandel in Uden. Zij zijn gespecialiseerd in de bouwbranche en leveren een pakket aan bouw-, hout-, en afbouwmaterialen. In deze organisatie heerst een informele en fijne werksfeer waar je samen werkt op basis van vertrouwen. Werknemers zijn hier pro-actief en gaan naast hun werkzaamheden elkaar helpen.

Je komt terecht in een afwisselende functie. Samen met 14 collega's ga jij bij onze opdrachtgever aan de slag. Het bedrijf is gekenmerkt door een informele en gezellige sfeer. Naast de functie krijg je ook een uitstekend salaris! Op basis van ervaring kan je een salaris tussen de €2.500 en €3.000 verdienen! Bij goed functioneren volgt er een vaste aanstelling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan nu via onderstaande sollicitatiebutton!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via: 073 - 5481220.