Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel medewerker binnendienst

Start People Harderwijk

Standplaats
Nijkerk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0020411

Ben jij op zoek naar een allround functie? Zie jij het als een uitdaging om de schakel te zijn tussen externe én interne relaties? Heb je affiniteit met techniek? Dan is deze fulltime functie in Nijkerk zeker iets voor jou!

Als accountmanager beheer jij je eigen accounts en met jouw sales-skills zorg jij voor de beste verkoopresultaten. De functie is allround aangezien jij zelf de offertes maakt en verkopen zelf afhandelt. Je begint bij het beheren van kleinere accounts en groeit op termijn door naar de grotere accounts. De klanten zijn bijvoorbeeld aannemers, handelaren of chaletbouwers. Daarnaast houd je nauw contact met interne engineers, werkvoorbereiders en projectleiders. Enig technisch inzicht komt dan ook zeker van pas!

Voor deze functie is commerciële ervaring belangrijk. Je bent dus communicatief vaardig en door oplossingen te zoeken waarin alle partijen zich kunnen vinden behaal jij het beste resultaat! Jij houdt jouw KPI's en targets goed bij en niets kan jou gelukkiger maken dan groene cijfers! Ook kan men op jou bouwen: je werkt accuraat en komt je afspraken na. Daarnaast:

  • spreek je ten minste Nederlands en Engels, met een derde taal maak je ons helemáál gelukkig
  • heb je affiniteit met bouw/techniek, gecombineerd met ervaring in sales.

De organisatie is gespecialiseerd in het produceren van buitendeuren en kozijnen. In Nijkerk worden stalen kozijnen geproduceerd. Op deze locatie werken ongeveer 80 mensen waarvan een groot deel op de productieafdelingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in België.
Als betrokken, familiaire organisatie zal jij worden gesteund in jouw ontwikkelingen en jouw collega's staan klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Natuurlijk is de klant koning en er wordt gerust een stapje extra gezet om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

De organisatie bevindt zich in Nijkerk en is goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Barneveld, Harderwijk, Zeewolde en Almere.

Nog niet overtuigd? Lees dan nog even verder.

Jij krijgt:

  • Een salaris van tussen de €2500 en €3000 bruto per maand full time
  • In eerste instantie een functie voor bepaalde tijd, maar een vast dienstverband behoort in de toekomst zeker tot de mogelijkheden!
  • Goede doorgroeimogelijkheden bij deze prettige organisatie
  • Er wordt geïnvesteerd in jouw toekomst, voldoende uitdaging dus!

Je komt in eerste instantie te werken via Start People Harderwijk. Werken via Start People betekent werken bij een leuke, open en kwaliteitsgerichte organisatie. Start People wil graag het verschil maken. Dit doen wij door:

  • Goed contact te onderhouden met onze flexkrachten en opdrachtgevers zodat we weten wat er speelt;
  • Opleidingen en trainingen te bieden
  • Altijd goed bereikbaar te zijn.
  • Als je gaat werken via Start People ontvang je een account van Goodhabitz waarin je diverse leuke en interessante online trainingen kunt volgen. Het matchen van opdrachtgever en kandidaat voor de lange termijn is waar wij voor gaan!

Overtuigd? Solliciteer dan direct en wij nemen binnenkort contact met je op!