4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Start People Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0020775

Ben jij de dienstverlenende en commerciële binnendienst medewerker waar wij naar zoeken? Solliciteer dan direct!
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Backoffice Medewerker welke helemaal thuis is in de scheepvaart techniek. Jij bent namelijk het gezicht achter de bestellingen die gedaan zullen worden door jouw klanten. Je begint jouw dag met een lekkere bak koffie en het bespreken van jouw weekend. Jouw collega’s vinden het namelijk belangrijk om jou zo goed mogelijk te leren kennen! Daarna ga je jouw mail openen, zullen er veel mails binnen gekomen zijn? Hierin lees je dat een goede klant een aanvraag heeft gedaan voor een product wat helaas kapot is gegaan. Aan jou de taak om goed uit te vragen wat de klant precies nodig heeft en voor wanneer hij dit product nodig heeft. Jij weet als geen ander welke producten jij hebt en wat je kan leveren aan jouw klant. Om dit specifieke product te kunnen leveren neem je contact op met een leverancier, aan hen kun je precies vertellen wat de klant nodig heeft en het liefst voor een zo goedkoop mogelijke prijs. Gedurende de dag zul je meerdere van dit soort aanvragen behandelen. Het contact met de klant is voornamelijk in het Engels, jij bedient namelijk een grote kring van internationale klanten. En voor je het weet is de dag alweer om!
Denk je nu: zoveel kennis van de scheepvaart heb ik nog niet! Geen probleem! Jouw nieuwe collega’s kunnen niet wachten om jou wegwijs te maken in de producten, klanten, leveranciers en nieuwe werkzaamheden!

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Als Commercieel medewerker binnendienst beschik jij over een MBO + werk en denk niveau;
  • Scheepvaart en techniek is jouw passie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Er wordt voornamelijk vanuit Microsoft Office gewerkt, ervaring is daarin belangrijk.

Het gaat hier om een opdrachtgever welke in de buurt van Rotterdam is gevestigd. Zij zijn een familiebedrijf welke in de jaren ’70 is opgericht en sindsdien hun klantenkring groot hebben uitgebreid. Je zal samen gaan werken met 13 andere collega’s, waaronder de eigenaar van het bedrijf. Zij vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt op het kantoor en dat er goed gecommuniceerd wordt om zo tot goede resultaten te komen. De opdrachtgever verscheept allerlei onderdelen in de scheepvaart door heel de wereld.

Wat kun je verwachten als Commercieel Medewerker Binnendienst?

  • Je kan fulltime aan de slag;
  • Kans op een baan voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt een startsalaris van €2 500,- bruto per maand;
  • Ook jouw reiskosten zullen worden vergoed;
  • Jouw nieuwe collega’s kunnen niet wachten om jou in te werken, je zult dus veel gaan leren en ontwikkelen;
  • En ‘last but not least’ als jouw inwerkperiode erop zit is er een mogelijkheid om vanuit huis te werken.