Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel medewerker binnendienst

Start People Veendam

Standplaats
Winschoten
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0048054

Wil jij werken als commercieel medewerker binnendienst? Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die houdt van afwisseling, hectiek en klantcontact. Als commercieel medewerker binnendienst ben je niet aan het verkopen, maar je hebt wel een commerciële instelling. Je onderhoudt het contact met de verschillende klanten en je zorgt ervoor dat iedereen tevreden is. Het contact met klanten gaat over diverse zaken zoals de kwaliteit van het product, de verpakking of de planning. Je bespreekt duidelijk met de klant wat ze kunnen verwachten. Daarnaast doe je nog diverse werkzaamheden zoals het klaarzetten van een product, het printen en plakken van labels en andere voorkomende klusjes.

Als commercieel medewerker binnendienst is het belangrijkste dat je goed tegen hectiek kunt. Je bent een echte aanpakker en je kunt goed samenwerken in een team. In hectische situaties moet je het met elkaar oplossen en is het prettig als je meedenkt met de organisatie. We zoeken iemand die proactief is en gemotiveerd. Als je ervaring hebt in het vak dan is dat mooi meegenomen, maar het is zeker geen vereiste.
Verder vragen wij het volgende:

  • een afgeronde opleiding (MBO/HBO);
  • beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Herken jij jezelf in deze functie eisen en ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Reageer dan zo snel mogelijk door te solliciteren op deze vacature.

Onze opdrachtgever is een informele organisatie die werkt met seizoensgebonden producten. De werkomgeving kenmerkt zich door een combinatie van hectiek en afwisseling. Ze leveren verschillende producten van verschillende kwaliteit. Ze bieden verschillende diensten aan en leveren aan klanten wereldwijd. De organisatie is gevestigd in de omgeving van Winschoten.

Wij bieden een leuke, afwisselende functie voor de lange termijn. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je begint met een intern opleidingstraject voor je functie. Heb jij nog meer ambitie? Dan is er ook de mogelijkheid om nog een andere opleiding te volgen. Je krijgt goede begeleiding in je functie en je werkt samen met je collega’s aan een goed eindresultaat. Verder bieden wij:

  • een werkweek van 40 uur per week;
  • een salaris tussen de € 2000 en € 2500 per maand;
  • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Het gaat om een vaste baan voor de lange termijn.