Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel medewerker binnendienst

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0067031

Ben jij klantvriendelijk, nuchter en heb je een sterke persoonlijkheid? Als commercieel medewerker binnendienst ga jij je bezighouden met nieuwe en bestaande klanten en verzorg jij het hele proces van A-Z.Jij bent iemand die zich richt op verkopen als een service en kijkt naar kansen in de markt. Zo ben je verantwoordelijk voor het warm houden van klantenrelaties, acquireren van nieuwe klanten en ze voorzien van technisch advies. Door goed te luisteren weet je de behoefte uit een gesprek te halen en zet je dit om in een advies. Je maakt gebruik van een rekentool om te berekenen wat voor installatie de klant nodig heeft en maakt een offerte.

In deze afwisselende functie wordt er van je verwacht dat je attent, communicatief vaardig en assertief bent. Je bent niet bang om door te vragen en je beschikt over een goed cijfermatig inzicht. Je toont initiatief, bent prettig in de omgang en kan goed in teamverband samenwerken.
Daarnaast kan jij het onderstaande afvinken:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Technisch inzicht
  • Kennis van installatietechniek of HVAC is een pluspuntje

Het bedrijf is marktleider in Nederland op het gebied van klimaatbeheersingssystemen. Vanuit de fabriek in Veendam levert het bedrijf verschillende producten voor verwarming, koeling en ventilatie. Deze producten kan je overal terug zien. Van grote organisaties als KARWEI en DHL tot aan de hoge snelheidstreinen in China. Je komt te werken in een enthousiast team waar een informele sfeer heerst. Er wordt gecommuniceerd met korte lijnen en een hands-on mentaliteit voert de boventoon. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit zowel Groningen als Assen.

Je kan veelzijdig, uitdagend vast werk met goede toekomstperspectieven verwachten in een werkomgeving waar waardering voor het werk wordt uitgesproken. Je werkt 32 uur parttime of 40 uur fulltime. Er ligt een focus op jouw ontwikkeling. Zo krijg je aanvullende cursussen of opleidingen voor interne of persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een salaris van €2000,- á €2800,- bruto per maand op basis van 40 uur liggend aan jouw ervaring en eigenschappen.
Daarnaast krijg je ook:

  • 8,33% vakantiegeld;
  • Goede werksfeer met leuke collega’s;
  • Inlogcodes voor een online portaal met meer dan 100 online trainingen.