Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Commercieel medewerker binnendienst Duits en Engels

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
6074000756

Als commercieel medewerker binnendienst bied jij organisatorische ondersteuning en draag jij de verantwoordelijkheid voor de juiste verwerking van diverse administratieve werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het juist invoeren en verwerken van diverse gegevens in geautomatiseerde systemen.
  • Het ontvangen en/of telefonisch te woord staan van klanten in Duits, Engels of Nederlands;
  • Het controleren en ordenen van bijvoorbeeld facturen en inkoopbonnen.

Tevens bied jij administratieve ondersteuning aan je collega’s van de commerciele afdeling. Vanwege jouw gemotiveerde en leergierige werkhouding weet jij een goede bijdrage te leveren aan de organisatie en haar processen.

Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en pro-activiteit? En is nauwkeurig en gestructureerd werken voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als administratief medewerker is dit namelijk van groot belang. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Een afgeronde HBO of MBO niveau 4 opleiding bij voorkeur in een administratieve of commerciele richting;
  • Ervaring in een soortgelijk functie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en bij voorkeur ook in de Duitse en Engelse taal.

Tevens beschik jij over een proactieve houding en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vind jij het leuk om in teamverband te werken en heb je daarbij collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Je maakt kans op een uitdagende functie bij één van onze opdrachtgevers in Enschede. Afhankelijk van jouw ambitie en mentaliteit, zullen wij de juiste match maken!

Als commercieel medewerker binnendienst krijg jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Daarnaast worden de volgende voorwaarden geboden:

  • Een fulltime baan van 40 uur per week;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van opleidingen en ervaring liggend tussen 2000-2500 bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding.

Wil jij het beste uit jezelf halen en zoek je afwisseling, verantwoordelijkheid en kwaliteit in jouw werk? Wij komen graag in contact met jou. Graag ontvangen wij je sollicitatie via onze website. voor vragen mag je telefonisch contact opnemen met Sanne of Sabine via 053-4814600.