Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Conciërge

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0028555

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan en vindt je het leuk om het aanspreekpunt te zijn van een woonwijk? Dan hoef je niet verder te zoeken!

In de functie van buurtconciërge ben jij het aanspreekpunt van een woonwijk in Veendam. Je bent veel in deze woonwijk te vinden en onderhoudt contact met de bewoners. Je biedt een luisterend oor als ze ergens mee zitten, handelt eenvoudige klachten af, verricht reparaties en je zorgt ervoor dat de openbare ruimtes schoon zijn. Bij achterstand van de tuinen neem je contact op met de hovenier zodat dit opgepakt wordt. Dagelijks heb je veel contact met de gemeente, wijkteams en hulpverleners. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de wijk er netjes uit ziet en dat de bewoners er zich thuis voelen.

Kleine reparaties heb jij zo gerepareerd en je vindt het niet erg om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Omdat je veel in contact bent met verschillende externe partijen ben je communicatief sterk. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Staat stevig in je schoenen waardoor je niet bang bent om bewoners aan te spreken;
  • Je bent in het bezig van een rijbewijs B;
  • Je hebt een MBO 2 niveau.

Is dit de baan voor jou? Reageer dan voor donderdag 17 september. We zijn namelijk per direct op zoek naar iemand!

Onze opdrachtgever is een woningstichting in Noord-Oost Groningen. Ze vinden het belangrijk dat hun bewoners in een goede een leefbare buurt wonen. De werksfeer binnen de organisatie is prettig en informeel. De medewerkers hebben veelal lange dienstverbanden en zitten goed op hun plek. Er heerst een echte Groningse, nuchtere mentaliteit.

Wij bieden een fulltime functie voor 36 uur in de week. Het betreft een tijdelijke functie van minimaal 2 maanden. Je krijgt een auto van de zaak zodat je naar de desbetreffende woonwijk kan rijden. Het salaris ligt tussen de € 2.363 en € 2.813 op basis van een 36-urige werkweek.