Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Constructiebankwerker Lasser

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0035519

Word jij blij als je een super strakke las hebt gezet en een ijzersterk product hebt afgeleverd door te lassen en te construeren? Dan is Nooteboom Trailers in Wijchen op zoek naar jou!

Als constructiebankwerker/ lasser stel je aan de hand van een technische tekening zware constructiedelen samen en last deze tot een speciale trailer. De speciale trailer is het product van Nooteboom. Zonder jouw werk is de trailer geen geheel en kan deze dus niet wereldwijd verkocht worden.

Je start de dag samen met je collega’s. Je teamleider bespreekt vooraf de stand van zaken met het gehele team. Daarna is het van belang dat je verantwoordelijk te werk gaat. Dit betekent dat je alle benodigde gereedschappen en meetmiddelen bij de hand hebt. Aan de hand van een tekening worden er constructiedelen samengesteld en afgelast. Op deze manier zorg je er samen met je collega’s voor dat er elke dag een geweldige unieke trailer geproduceerd wordt.

Ben je benieuwd naar de werkplek van een lasser of bankwerker? Kijk dan het volgende filmpje:: https://www.youtube.com/watch?v=UrA5Lm6SnUs

Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren beschik je over niveau 2 (MIG/MAG) en kun je stapellassen en meerdere lagen lassen. Verder kun je technische tekeningen lezen en beheers je de Nederlandse, Duitse of Engelse taal goed in woord en geschrift. Als persoon ben je praktisch ingesteld, kwaliteitsgericht en kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Je komt te werken bij Nooteboom Trailers in Wijchen (vlakbij Nijmegen) een familiebedrijf die dit jaar 140 jaar bestaat en die behoort tot de Top 100 van de Maakindustrie in Nederland.

In Wijchen vindt de constructie, montage, conservering en aflevering van de trailers allemaal plaats onder hetzelfde dak. De unieke trailers worden ontworpen en geproduceerd volgens de nieuwste technische innovaties. Vervolgens kun je de trailers over de gehele wereld tegenkomen op de weg!

Iedere medewerker levert een bijdrage aan het eindresultaat, daardoor kunnen hoge ambities gerealiseerd worden. Er heerst een sterk gevoel van samenhorigheid en solidariteit bij Nooteboom Trailers, dit is de sleutel voor een ultiem familie gevoel. Hoewel de familie pas compleet is met jou erbij !

Een fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2645 - € 2891 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (dit is inclusief ADV vergoeding).

Uiteraard ontvang je vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Bij indiensttreding bij Nooteboom Trailers wordt de ADV vergoeding omgezet en ontvang je nog eens 13 extra ADV dagen per jaar! Vanaf 10 km tot en met 40 kilometer enkele reis ontvang je een reiskostenvergoeding.

Kom jij de afdeling constructie bij Nooteboom Trailers versterken waar je de meest unieke trailers afwerkt? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!