Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Constructiebankwerker Lasser

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0047547

Kun jij door middel van alleen een tekening te lezen iets bouwen en vind jij lassen geweldig? Dan zoeken wij jou!

Als constructiebankwerker/ lasser ga jij aan de hand van een tekening zware constructiedelen samenstellen / lassen tot een bijzonder voertuig.

Dit bijzondere voertuig is niet zomaar een voertuig, maar een speciale trailer die wellicht de hele wereld overgaat. Je komt namelijk te werken voor Nooteboom Trailers.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Vanaf een tekening constructiedelen samenstellen en deze aflassen;
  • Verantwoordelijkheid dragen voor je eigen werkplek, gereedschappen en meetmiddelen;
  • Bijdragen aan het verbeteren van het proces, doormiddel van meedenken met de teamleiders om elke dag een nog beter product af te leveren;
  • Samen met jouw collega’s ervoor zorgen dat er elke dag een geweldige trailer de deur uitgaat.

Wil jij een blik werpen op het constructieproces? Kijk dan dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=UrA5Lm6SnUs

Wat maakt jou een goede constructiebankwerker/ lasser?

Flexibiliteit is daarin heel belangrijk. Daarnaast kun jij in teamverband werken, zodat je elke dag samen met jouw collega’s een top trailer de deur uit laat gaan. Een goede dosis humor en een flink doorzettingsvermogen is ook altijd mooi meegenomen.
Ook vinden wij het belangrijk dat jij het leuk vindt om mee te denken hoe processen beter kunnen en het werk elke dag een stukje makkelijker kan.

Daarnaast zijn er een aantal skills die jij bezit:

  • Technische tekeningen lezen;
  • Meerdere lagen lassen;
  • Stapellassen;
  • MIG/MAG niveau 2 of hoger lassen.
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Je gaat werken bij Nooteboom Trailers in Wijchen (vlakbij Nijmegen). De trailers van Nooteboom zijn een begrip in de wereld van het zware transport. Je gaat deel uitmaken van een familiebedrijf en een organisatie dat behoort tot de Top 100 van de maakindustrie in Nederland.

De afdeling constructie heeft een informele werksfeer met ruimte voor initiatief en waar samen gewerkt wordt om trailers in topvorm voor (internationale) klanten te maken.

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband bij mooie technische organisatie die behoort tot de Top van de Maakindustrie!

Het werk is afwisselend met een plezierige werksfeer in teamverband waar eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Het startsalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2676 - € 2891 bruto per maand op fulltime basis (dit is inclusief ADV vergoeding). Dit wordt aangevuld met 25 vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Ook ontvang je een account bij GoodHabitz, waar jij onbeperkt toegang krijgt tot meer dan 100 online cursussen en trainingen.

Zie jij jezelf de constructie afdeling versterken? Doe dan direct de online sollicitatie, zodat je snel het werk met eigen ogen kunt bekijken!