Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Consulent toegang gemeente Maastricht

Start People Heerlen XL

Standplaats
Maastricht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0021461

Sta jij graag in contact met inwoners van Maastricht-Heuvelland die een vraag hebben, een probleem willen aankaarten of een beroep willen doen op ondersteuning, binnen het Sociaal Domein en daarbuiten? Dan zijn wij opzoek naar jou!
In opdracht van de gemeente Maastricht zijn wij opzoek naar een consulent Centrale Integrale Toegang (CIT).

In het nieuwe Sociaal Domein brengt de consulent Toegang een burger in beweging en neemt deze niet het probleem over. Je weet het netwerk van de burger te benutten, kent de sociale kaart, weet wat er moet gebeuren en kunt zelf snel handelen. Een spin in het web mét handelingsruimte en mandaat. Integraal werken staat voor een werkwijze die alle voor het huishouden relevante domeinen beslaat, van wonen tot werk en inkomen en expertise van licht verstandelijk beperkte mensen tot aan huiselijk geweld.

De kanteling die in Maastricht-Heuvelland verder doorgevoerd moet worden, vraagt om een type professional die de regie en verantwoordelijkheid voor de oplossing zo veel als mogelijk bij de burger weet te leggen in plaats van. het aanbod van voorzieningen en arrangementen centraal stelt. Om te kunnen kantelen is vernieuwingsdrift en durf nodig. Daarom zoeken wij naar medewerkers die naast vakinhoudelijke competenties beschikken over generalistische competenties en een brede blik.

Vakinhoudelijk ben je verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden:

 • Samen met de burger zoeken naar een passende route zodat de burger zelf kan komen tot een oplossing;
 • Initiëren van of verwijzen naar preventieactiviteiten/algemene voorzieningen;
 • Het bijhouden van bestaande netwerken/voorzieningen en vertalen hiervan naar de sociale kaart en van daaruit signaleren wat er ontbreekt;
 • Je vormt een netwerk met andere professionals die relevant zijn voor de samenwerking;
 • Je bent eigenaar en neemt de verantwoordelijkheid over de invulling van o.a. de organisatie van de toegang, teamontwikkeling, voorbeeldgedrag.

Om bovenstaande uitdaging voldoende uit te dragen, herken jij je minimaal in orde functie eisen:

 • Het is voor jou vanzelfsprekend dat het gezin of de burger expert is van haar eigen situatie;
 • Het luisteren gaat je goed af en je maakt daarbij echt contact met de burger;
 • Je motiveert en ondersteunt de burger bij het verkennen van zijn mogelijkheden om gebruik te maken van zijn eigen kracht en de kracht van het brede netwerk;
 • Je durft een gesprek met de burger aan te gaan zonder vooraf de uitkomst te weten en zonder houvast aan strikte regels;
 • Je bent zelfstandig, nieuwsgierig, toont lef, initiatief en bent een creatieve denker;;
 • Je bent een netwerker en verbinder pur sang;
 • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk kernachtig rapporteren;

De gemeente Maastricht streeft ernaar een opgavegerichte en resultaatgerichte organisatie te zijn, die flexibel inspeelt op kansen en ontwikkelingen in de omgeving. Ze stimuleren en bieden ruimte voor creativiteit en initiatief en helpen elkaar autonomer te werken. De gemeente Maastricht heeft aandacht voor haar medewerkers en voor hun persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren, ongeacht de levensfase. Een organisatie die een gezond, veilig en aantrekkelijk werkklimaat biedt voor iedereen. De CIT is een jong team en daarom voortdurend in (door)ontwikkeling. Ze zijn flexibel en kritisch en blijven zichzelf voortdurend vragen stellen. Ze zijn pas tevreden over de invulling van hun werk als de burger tevreden is over de wijze waarop met hem of haar wordt omgegaan.

We bieden jou voor deze opdracht een uitzendovereenkomst voor bepaalde tijd tot 31 december 2020. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden! Het betreft een fulltime opdracht voor 36 uur per week, waarbij deze functie ingeschaald is in schaal 9 van de CAR UWO CAO (€2702-3968) Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, waarvan 0,33% netto wordt uitgekeerd en heb je conform CAO recht op een feestdagvergoeding. Tot slot krijg je toegang tot Start People College en Goodhabitz, waar tal van opleidingen en cursussen voor je klaarstaan.