Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0025846

Hou jij van afwisseling in je werkzaamheden en vind je het heerlijk om met mensen in contact te zijn? Maar voel jij je ook helemaal thuis in “het commerciële” door steeds weer uitdagingen te zien in een vraag van de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De visie van onze organisatie is dan ook het samenbrengen van vraag en aanbod, talenten herkennen en het geven van waarde aan werk!

Ben je dan ook van alle markten thuis doordat je een ambassadeur, relatiebeheerder, salesmedewerker en bovenal een top recruiter bent? Maar ben je daarnaast ook administratief ingesteld en last but not least, ben je een echte teamplayer maar kan je ook goed zelfstandig werken?
Dan willen wij bij Start People Tiel maar één ding zeggen; "welkom!" in ons gezellige team!

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Na een kort, gezamenlijk werkoverleg met daarbij een heerlijk kopje koffie of thee. Begin je de dag met het werven van geschikte kandidaten voor onze prospects, klanten en werf je voor bestaande vacatures. Hierbij stel je voor jezelf en met je team de prioriteiten en focus van die dag. Ook houd je intakegesprekken met kandidaten. Als dit positief verloopt bied je de kandidaten aan bij de prospects en klanten. Daarnaast zorg je dat het kandidatenbestand up to date is en aansluit op de behoeftes in de markt. Hierbij zorg je ervoor dat je de concurrent altijd een stap voor bent. Als laatste zorg je voor het administratieve proces van plaatsingen met alles wat daarbij komt kijken.

Natuurlijk ben jij gewoon je unieke zelf! Echter deze eigenschappen zouden wij graag bij je willen zien: een echte teamspeler, zelfstandigheid, resultaatgericht.
Als je ondernemend bent, gemakkelijk communiceert, “out of the box” kunt denken en weet vol te houden, ook op momenten dat resultaat wat moeilijker te behalen valt; dan past dit werk bij jou.
Als jij er van houdt om te leren en streeft naar het beste resultaat van jezelf, dan kunnen wij zelfs jouw verwachtingen overtreffen.

Verder beschik je over:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau zodat jij goed weet te schakelen tussen de verschillende niveaus waarmee jij te maken krijgt; Minimaal één jaar ervaring in een commerciële of soortgelijke functie waardoor klantcontact jou niet onbekend is;
 • In het bezit van een B rijbewijs en bij voorkeur een auto zodat jij op elk moment van de dag de mogelijkheid hebt om bij jouw (toekomstige) klant langs te gaan;
 • Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar en woonachtig in de omgeving Tiel / Culemborg / Zaltbommel / Gemeente Maas en Waal.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen want jij bent het visitekaartje voor Start People.

Wie zijn wij? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Start People is sinds 1996 onderdeel van USG people. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People. Ben jij gemotiveerd en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Als intercedent krijg jij bij Start People een uitdagende baan en is persoonlijke groei gegarandeerd.
Geen dag is hetzelfde en je schakelt continue tussen de verschillende rollen van salesmedewerker, recruiter & relatiebeheerder. Start People is jou dankbaar en daarom krijg jij hiervoor het volgende terug:

 • Een fulltime werkweek van 40 uur
 • Gedreven en ervaren collega's in je team
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Je komt in vaste dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd
 • Kansen tot salarisgroei, wait what!?
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de organisatie, een leuk bedrag uitbetaald krijgt, get the money!
 • Interne opleidingen/workshops en online trainingen, ontwikkeling is the key to success
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris
 • Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit persoonlijke budget waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken