Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0030131

Mensen aan een baan helpen in deze tijd? Het klinkt misschien als een grote opgave, maar bij Start People gaan wij een uitdaging niet uit de weg! Momenteel is niets belangrijker dan goed contact met organisaties hebben, inspelen op de markt en kijken waar de kansen liggen. En daar kunnen wij een sterke kracht voor gebruiken.

Als consultant / intercedent is elke dag anders. Je werkt met veel verschillende bedrijven in Zeeland en helpt hen bij hun personeelsbehoefte. Grote werkgevers, eenmanszaken, kantoorbedrijven, alles komt voorbij. In deze functie ga jij je met name focussen op sales en new business. Eigenlijk ben je een accountmanager met een breed takenpakket. Je bent relatiebeheerder van bestaande klanten en breidt ons bestand uit door middel van acquisitie. Hierbij kun je denken aan bellen, bezoeken of (zoals het nu steeds vaker gaat) een videocall.

Het doel is om nieuwe vacatures binnen te halen en die vervolgens te gaan invullen. Daar komt jouw recruitment talent naar boven. Jij weet precies waar de behoeftes van de klant liggen en kan zo de ideale kandidaat voorstellen. Je publiceert zelf vacatures en zoekt kandidaten via de jobboards, social media, ons eigen systeem of misschien weet jij zelf nog andere middelen. Heb je een kandidaat gevonden? Super, je plant een intakegesprek in en belt de referentie na. Als jij overtuigd bent dat dit een perfecte match is, stel je de kandidaat voor bij je opdrachtgever. Mag jouw kandidaat beginnen? Yes, je hebt er weer een nieuwe klant bij!

Jij bent natuurlijk gewoon lekker jezelf. Maar wel zien wij graag dat je stressbestendig, commercieel en ondernemend bent. Je houdt ervan om te leren en gaat altijd door tot het werk af is. Want een gelukkige klant is een gelukkige jij!

Verder vragen we van jou het volgende:

 • HBO werk- en denk niveau;
 • Commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • Een rijbewijs B en een auto (of bereid deze aan te schaffen);
 • Een goede dosis enthousiasme en een hoop positieve energie!

Start People is een landelijk uitzendbureau met meerdere vestigingen over het hele land. Deze functie is voor de vestiging in Goes, vanuit hier bemiddelen wij in heel Zeeland. Je komt te werken in een team met drie directe collega's. Wij houden van lachen, flauwe woordgrappen en lekker eten! Het is hier dus nooit saai.

Wij zijn onderdeel van USG People. Zij zijn in 2016 overgenomen door Recruit Global Staffing, een wereldspeler die de ambitie heeft de wereldwijde nummer 1 te worden. En daar mogen wij in Nederland aan bijdragen! Start People kenmerkt zich door de resultaat- én mensgerichte werkwijze. Iedereen wordt betrokken in de organisatie en er wordt veel tijd geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met elkaar werken we keihard om alle doelen te bereiken en vieren we onze successen ruimschoots!

 • Goed startsalaris tussen de €1.900 en €2.300 bruto per maand;
 • Tijdelijk dienstverband met mogelijkheden op vast contract;
 • Fulltime werkweek van 40 uur;
 • Persoonlijk budget van 6% (uit te keren in geld, verlofdagen, fietsregeling, sportabonnement, etc.);
 • Vakantiegeld van 8%, deze kun je flexibel kunt laten uitbetalen;
 • 20 vakantiedagen en een pensioenregeling;
 • Kansen tot salarisgroei;
 • Kantoor tegenover de Foodmarkt in Goes (dat betekent lekkere lunches!);
 • Gezellige etentjes, borrels en uitjes met de vestiging en regio!

Wil jij graag ons team komen versterken? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV. Wij zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen.

Heb je vragen over de vacature? Stel ze gerust, je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.
T: 0113 751 338
M: goes@startpeople.nl