Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant

Start People Leiden

Standplaats
Bodegraven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0048285

De Proces Manager fungeert als de schakel tussen Accountmanagers, Back Office en operationele afdelingen. Je streeft naar continue procesverbetering van de orderflow van A tot Z. Je bent in dit proces niet alleen verantwoordelijk voor de communicatie met de Back Office over de klantorders, maar denkt ook actief mee met de planningsafdeling over voorraadoptimalisatie en een optimale leverperformance. Je brainstormt over logistieke efficiëntie binnen de Supply Chain en tot slot bied je ook commerciële ondersteuning aan de Account Managers. Naast jouw werkzaamheden als Proces Manager voor de operationele zaken, bied jij ons salesteam in België ondersteuning bij de invulling van de accountplannen ten behoeve van het opleveren van de tot doel gestelde resultaten van de klant. Hierbij onderhoud je de contacten met de klanten over operationele zaken, lever je rapportages en analyses aan en denk je mee over assortimentsoptimalisatie.

  • een afgeronde opleiding op HBO-niveau;
  • commerciële en logistieke ervaring in een resultaatgerichte omgeving;
  • commercieel inzicht en aantoonbare leidinggevende kwaliteiten;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • goede beheersing van de Franse taal, zowel in woord als geschrift is een must;
  • Je woont in de buurt van Bodegraven. Dit is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Den Haag en Gouda.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.
Wij bieden een baan voor vaste termijn met uitzicht op een vast contract.