Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant

Start People Hoofdkantoor

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0062075

Kan jij het verschil maken binnen de technische schaarste maar ben je ook op zoek naar gezelligheid?

Als consultant ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het werknemers bestand en bewaak je professioneel en proactief de klantrelatie én de relatie met de Technisch Professionals.

Je bent als consultant enerzijds verantwoordelijk voor het beheren en zoeken naar commerciële kansen bij Key Accounts en anderzijds voor de in-, door- en uitstroom van Technisch Professionals. Zo moeten opdrachtovereenkomsten worden bewaakt en dient potentiële leegloop vroegtijdig te worden gesignaleerd ten behoeve van maximaal declarabiliteit. Het is dus belangrijk dat de performance van Technisch Professionals nauwgezet wordt gevolgd en dat geanticipeerd moet worden op marktontwikkelingen.

Wij zoeken dus een zelfstandige, flexibele en proactieve netwerker!

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur een commerciële, HR of technische opleidingsrichting,
  • Je hebt minimaal twee jaar commerciële werkervaring, ervaring in de arbeidsmarktbemiddeling en- of in technische branche.
  • Verder beschik je over goede Nederlandse communicatieve vaardigheden en ben je een echte ondernemer.
  • Je bent 32-40-uur beschikbaar in de week
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
  • Woonachtig in omgeving Heerenveen

USG Engineering Professionals is dé arbeidsmarktspecialist en detacheert hoger opgeleide technici in Nederland. Het zoeken, bemiddelen en begeleiden van Professionals in elke fase van iemand zijn carrière is hierbij de kern business. USG Engineering bouwt duurzame relaties op met kandidaten en klanten. Dit maakt USG Engineering een betekenisvolle schakel tussen Engineers en opdrachtgevers. De technologie en maatschappij worden hierdoor dichterbij elkaar gebracht!

USG Engineering Professionals valt onder het hoofdkantoor van RGF Staffing. De sollicitatie procedure loopt dan ook via RGF Staffing.

Dit betreft een fulltime functie als consultant (32 uur is ook mogelijk)
Een salaris passend bij jouw achtergrond en ervaring
Aantrekkelijke bonusregeling;
6% persoonlijk budget dat vrij te besteden is;
Gunstige pensioenregeling en korting op verzekeringen;
Mogelijkheden om op kantoor en thuis te werken;
Doorgroeimogelijkheden binnen RGF Staffing;
Om te beginnen een tijdelijk dienstverband met zicht op vaste aanstelling.