4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Consultant arbeidsmarkt Start People XL

Start People Utrecht XL

Standplaats
Utrecht
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1228011536

Ben jij als toekomstige arbeidsconsultant/intercedent gedreven en kom je graag te werken in een dynamische omgeving? Krijg jij als intercedent/consultant energie van het maken van een goede match tussen kandidaat en klant? Kan jij daarnaast als toekomstige consultant goed schakelen en meerdere ballen in de lucht houden? Lees dan snel verder voor de gehele vacature als fulltime intercedent bij Start People Utrecht XL!

Wat ga je dan doen als fulltime intercedent?

Vind jij het searchen naar de beste kandidaten in een hectische werkomgeving een uitdaging? En krijg jij er energie van om voor onze uitzendkrachten een passende baan te vinden? Dan is dit de baan voor jou! Om ons team in Utrecht te versterken zijn wij zoek naar een intercedent die ervan houdt om zijn of haar contactuele vaardigheden in te zetten en het van belang vindt klanten en flexkrachten excellent te bedienen!

Hoe ziet jouw dag als intercedent bij Start People Utrecht eruit?

Tussen half negen en negen start jij als intercedent in Utrecht op en ben je klaar voor de dag! Na een kort overleg en praatje met je collega's ga je aan het werk. Er is een vacature uitgezet voor administratief medewerker. Je belt de klant en werkt hierbij aan een volledige uitwerking van de vacuture. Hierna check je de sollicitaties en gaat het gesprek aan met een mogelijk geschikte kandidaat!

Als intercedent / recruiter op een XL vestiging van Start People ben je voornamelijk werkzaam voor een aantal vaste klanten. Je wordt de vaste contactpersoon voor je klanten in de regio in diverse branches zoals Logistiek, Productie, Gemeenten en Zakelijke Dienstverlening. Je bent de belangrijkste schakel tussen jouw opdrachtgevers en je flexkrachten . Een aantal van onze opdrachtgevers zijn: de gemeente Utrecht, DHL, Nuon en Intertaste!

Je durft als intercedent/ consultant buiten de gebaande paden te denken en bent creatief in het vinden, werven en selecteren van de juiste flexkrachten. Om tot een optimale match te komen, verzorg je uitgebreide intakegesprekken en neem je waar nodig assessments bij hen af. Wanneer flexkrachten bij ons in dienst komen, blijf je nauw bij hen betrokken. Je begeleidt hen in hun loopbaan, reguleert het ziekteverzuim en bent aanspreekpunt op het gebied van personele zaken.

Kortom; zoek jij een ondernemende baan waarbij je gaat samenwerken met diverse bedrijven in verschillende branches? Ben je super resultaatgericht en zelfstandig? En wil jij graag werken in een team van gemotiveerde en gedreven collega’s? Reageer dan nu!

Als toekomstige intercedent beschik je over de volgende eigenschappen en ervaring:

 • Je hebt bij voorkeur 1 tot 2 jaar (commerciële) werkervaring;
 • Je hebt al eerder ervaring opgedaan met het bedienen van klanten;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: communicatief vaardig, flexibel, commercieel, competitief, gevoel voor humor, flexibiliteit en je houdt van spelletjes.

Werken bij Start People betekent werken in een commerciële organisatie. Werken bij Start People betekent dat je commercie bedrijft vanuit een mensgerichte houding: we hechten waarde aan onze relatie met klanten en uitzendkrachten, we hechten waarde aan de relatie met ons eigen personeel. We onderscheiden ons door de wil om ons te verdiepen in degene die tegenover ons zit, om verder te kijken dan een cv lang is. Wij praten niet alleen over omzet, uren en marge, we zorgen er voor dat we dit zelf binnen halen en dat doen we net even anders.

 • Een mooi salaris rond de € 2.000,- en 2.400 bruto per maand;
 • De functie is fulltime te vervullen.
 • Een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Een uitgebreid inwerktraject waarbij je diverse trainingen gaat volgen;
 • Een functie voor onbepaalde tijd
 • Ontwikkelingskansen naar bijvoorbeeld senior intercedent en management functies;
 • Een persoonlijk budget welke je naar eigen keuze kan inzetten;
 • En natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega’s.

Heb je interesse gekregen na het lezen van de vacature? Of wil je meer informatie? Solliciteer direct of neem contact op met de vestiging.