Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Consultant Arts & Specialist

Start People Hoofdkantoor

Standplaats
Leeuwarden
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
6990001248

Per direct zijn wij op zoek naar iemand met ambitie! Een nieuwe collega die zich gaat richten op de zorg & welzijn markt en iemand wiens ambitie is om artsen en zorgprofessionals te bemiddelen. Als (senior) consultant Arts & Specialist ben je commercieel ingesteld en zet je je salesvaardigheden optimaal in om de juiste zorgprofessional te bemiddelen bij de mooiste zorgbedrijven waar Start People Arts en Specialist mee samenwerkt. Jij bent in staat makkelijk contacten te leggen met potientiele klanten en kandidaten, dus je beschikt over en flinke dosis sociaal DNA. Je verrast steeds met creatieve manieren om acquisitie te plegen en onze dienstverlening op de kaart te zetten. Hierbij komt je ondernemerszin en scherpe inzicht goed van pas.

Dit betreft een functie met als werkgebied Noord Nederland, dat loopt van Groningen tot Leeuwarden en alles daartussen. Ben jij klaar om in die regio te bemiddelen tussen zorgprofessionals en onze opdrachtgevers? Reageer dan vandaag nog!

 • Je beschikt over minimaal hbo denk/werk niveau;
 • Tenminste twee jaar relevante werkervaring binnen het werkgebied als (senior)-consultant;
 • Je bent commercieel gedreven en hebt ervaring met werving, selectie en detachering;
 • Je bent een doorzetter, klant- en resultaatgericht;
 • Je weet mensen te verbinden en bent ondernemend;
 • Je beschikt over rijbewijs B;
 • Je wilt graag fulltime aan het werk (min. 32 tot 40 uur per week).

Werk geeft waarde, dat is onze overtuigingWerk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.

Wij verbinden mensen, en meerWie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

…naar de wereldtopStart People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

 • Je startsalaris bedraagt op fulltime basis tussen € 2.550 en € 4.300 bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Je komt vast in dienst bij Start People en in 6 maanden tijd ontwikkel jij je tot een Senior consultant Arts & Specialist;
 • Auto van de zaak, laptop en smartphone;
 • Je volgt diverse interne trainingen en workshops;
 • Leuk team met sociale, gedreven en behulpzame collega’s;
 • Een kijkje achter de schermen bij zorg ondernemingen in alle soorten en maten;
 • Jaarlijkse groei in salaris op basis van je eigen resultaten;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling, waar je elk kwartaal een bedrag uitbetaald kunt krijgen;
 • Een persoonlijk budget van 6% dat je kunt uitgeven aan extra vrije dagen, vitaliteit, een fiets, meer pensioen opbouw etc.
 • Vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen; maandelijks of bijvooorbeeld 2 keer per jaar, handig!