Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Consultant bij Start People

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1220003459

Als consultant bij Start People ben jij dé schakel tussen klant en kandidaat en is geen dag hetzelfde. Je bent ambassadeur, salesmedewerker, recruiter en bovenal relatiebeheerder. Elke dag weer sta jij klanten en kandidaten te woord en probeer jij aan alle behoeften te voorzien. Dit allemaal voor lokale bedrijven tot multinationals, ongeschoolde tot WO geschoolde kandidaten en voor elke denkbare functie.

Hoe ziet een dag als consultant eruit?
Al enige tijd heb jij contact met een klant, maar tot op heden kon je steeds niks voor ze betekenen op vacature gebied. Tot vandaag! Ze bellen je in de ochtend met de vraag of jij dé kandidaat voor hun vacature hebt. Natuurlijk ga jij daar je best voor doen. Je inventariseert de vacature bij de klant en gaat vervolgens zelf aan de slag met het werven van die ene juiste kandidaat. Het doel? Een perfecte match. Dit weet jij te behalen door de kritische gesprekken die jij voert met de kandidaat, voordat jij deze voorstelt bij de klant. Door het profiel dat jij hebt geschreven, weet jij de klant ervan te overtuigen dat dit dé kandidaat is. Natuurlijk nodigen ze hem/haar uit op een sollicitatiegesprek. Vanwege jouw klantgerichte houding, stem jij af wanneer dit moet plaatsvinden en zorg jij ervoor dat de kandidaat op het juiste moment, op de juiste locatie aanwezig is. Jouw werk zit erop, nu is het aan de kandidaat! Om ervoor te zorgen dat het hier niet mis kan gaan, stel jij de kandidaat helemaal op de hoogte van alles over de klant en geef je hem/haar nog een flinke dosis zelfvertrouwen mee. In de ochtend stuur je nog snel een mailtje naar jouw kandidaat met succes-wensen, want dat stukje persoonlijk contact vind jij belangrijk. Ja hoor, eind van de middag krijg jij al telefoon van de klant. Dit is ‘m! De leukste telefoontjes die jij als intercedent mag plegen, zijn degene waarbij je iemand blij maakt met zijn/haar nieuwe baan. Daar doe je het allemaal voor. Het belangrijkste werk heb jij weer uitstekend uitgevoerd, maar nu is het zaak om te voldoen aan alle administratieve verplichtingen. Hierbij hou jij strikt rekening met de AVG.

Naast dit succesverhaal heb je natuurlijk nog veel meer projecten lopen. Zo heb jij je zinnen gezet op het plaatsen van een kandidaat in de financiële sector en zijn er nog twee andere klanten die jij continue moet ondersteunen bij de werving van nieuw personeel. Geen tijd om stil te zitten dus!

Als consultant is het belangrijk dat jij deskundig, ondernemend en vooral nieuwsgierig bent. Jij hebt interesse in wat de klant doet, maar ook in wat de kandidaat motiveert. Daarbij weet jij wat nodig is om succesvol te zijn en vanwege jouw professionele houding, weten de klant en kandidaat jou te vinden wanneer nodig. Dit zijn de belangrijkste kenmerken, maar daarnaast is het prettig als jij ook nog voldoet aan:

 • HBO werk- en denkniveau zodat jij goed weet te schakelen tussen de verschillende niveaus waarmee jij te maken krijgt;
 • Een jaar ervaring in een commerciële of soortgelijke functie waardoor snel schakelen en klantcontact jou niet onbekend is;
 • In het bezit van een B rijbewijs en bij voorkeur een auto zodat jij op elk moment van de dag de mogelijkheid hebt om bij jouw (toekomstige) klant langs te gaan;
 • Fulltime beschikbaarheid, want wat is er nou leuker om te doen dan jouw werk?!
 • Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen want jij bent het visitekaartje voor Start People.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z’n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.

Als consultant bij Start People Doetinchem voer jij je werkzaamheden uit, vanuit je eigen kracht en daar wordt in geïnvesteerd. Dit door middel van een uitgebreid inwerkprogramma waardoor jij vanaf dag één al precies weet wat jou te wachten staat. Wanneer jij dit hebt afgerond, blijven de mogelijkheden voor het volgen van opleidingen eindeloos. Samen met jouw manager bepaal jij waarin jij je nog verder wil ontwikkelen en zoeken jullie opleidingen die hierop aansluiten.

Als consultant krijg jij bij Start People een uitdagen baan en is persoonlijke groei gegarandeerd. Geen dag is hetzelfde en je schakelt continue tussen de verschillende rollen van salesmedewerker, recruiter & relatiebeheerder. Start People is jou dankbaar en daarom krijg jij hiervoor het volgende terug:

 • Een startsalaris van €2100,- bruto per maand;
 • Een fulltime baan met kans op een vaste aanstelling;
 • Volop mogelijkheden om te groeien, zowel in functie als in salaris;
 • Leuke bonusregelingen per kwartaal én per jaar;
 • Ontwikkeling voorop met de verschillende interne opleidingen en online workshops die je eindeloos kunt volgen;
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven;
 • Flexibiliteit hoort bij een functie als consultant en dat krijg je terug bij Start People, want jij mag zelf bepalen wanneer jij jouw vakantiegeld van 8% wil laten uitbetalen.