Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Consultant MKB

Start People Enschede

Standplaats
Zwolle
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0069397

Elke dag op zoek naar de beste match tussen klant en kandidaat. Dat is waar jij als consultant bij Start People (Intercedent) voor staat! Als mensen-mens vind jij het geweldig om dagelijks met collega's, medewerkers en klanten te schakelen, maar ook het commerciële aspect aan deze functie maakt jou direct enthousiast. Wat is er nou leuker dan het werken voor een vacature die jij zelf hebt weten binnen te halen? Als consultant (Intercedent) ben jij dus van alle markten thuis!

Voor een nieuwe locatie van Start People zoeken wij een collega. In deze functie ga je samen met een team een nieuwe vestiging opzetten. De uitdaging van je stopt daar niet! Want wij willen met ons team van beter naar best. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Dus ben jij ook administratief sterk, zie jij kansen liggen en vind jij het een leuke uitdaging om samen met een team verder te groeien? Dan willen wij bij Start People Zwolle maar één ding zeggen, welkom in ons team!

Hoe ziet je werkdag in deze functie er ongeveer uit? Geen dag is namelijk hetzelfde.
Na een kort gezamenlijk werkoverleg haal je koffie en..

 • Start je met de werving naar geschikte kandidaten voor je klanten;
 • Voer je sollicitatiegesprekken met kandidaten voor verschillende vacatures;
 • Zorg je voor een up to date kandidaten bestand die goed aansluit op de behoeftes in de markt;
 • Ben je de concurrent graag een stapje voor;
 • Houd jij nauw contact met je klanten en wil je hun verwachtingen altijd overtreffen;
 • Ga je op (werkplek) bezoek bij je klanten;
 • Stel je kandidaten actief voor op vacatures;
 • Zorg je voor een goede afhandeling van administratie wanneer de kandidaat aan het werk gaat bij jouw klant;
 • Weet jij elke dag weer opnieuw de juiste prioriteiten te stellen.

Natuurlijk ben jij gewoon jezelf, want dat is het aller belangrijkste! Als je ondernemend bent, gemakkelijk communiceert, ‘out of the box’ kunt denken en weet vol te houden, ook op de momenten dat het resultaat wat moeilijker te behalen valt, dan past dit werk helemaal bij jou!

Je komt bij Start People goed tot je recht als je je fijn voelt bij het werken in een commerciële of soortgelijke functie waarin klant contact jouw niet onbekend is.

Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau zodat jij goed weet te schakelen tussen de verschillende niveaus waar jij mee te maken krijgt;
 • In bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur een auto zodat jij op elk moment van de dag de mogelijkheid hebt om bij jouw klant langs te gaan;
 • Je bent fulltime (38 of 40) uur beschikbaar en bent woonachtig in de omgeving van Zwolle;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding;
 • Je hebt veel energie en denkt graag in kansen.

Bij Start People zijn we mens- en resultaat gericht en sociaal. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dit nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z'n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd met ons hele bedrijf en met je eigen team.

Als Intercedent bij Start People voer jij je werkzaamheden uit vanuit je eigen kracht en daar wordt in geïnvesteerd. Dit door middel van een uitgebreid inwerkprogramma waardoor jij vanaf dag één al precies weet wat jou te wachten staat. Wanneer jij dit hebt afgerond, blijven de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding eindeloos. Het volgende doel? Een traject afronden waar jij bijvoorbeeld wordt opgeleid tot senior of specialistisch Intercedent. We kijken continu waar jouw behoefte ligt en hoe we daar als organisatie aan kunnen bijdragen.

De standplaats voor deze functie is Zwolle. Je komt te werken samen met twee collega's om Zwolle. Je bent onderdeel van regio Oost MKB. Jullie uitdaging wordt om een nieuwe vestiging in Zwolle op te zetten en deze te laten groeien.

Veel vrijheid om de functie vanuit jouw kennis en creativiteit in te vullen. Als Intercedent bij Start People krijg jij een uitdagende baan en is persoonlijke groei gegarandeerd. Geen dag is hetzelfde en je schakelt continu tussen de verschillende rollen van salesmedewerker, HR medewerker, recruiter, & relatiebeheerder.

 • Een fulltime baan van 38 of 40 uur per week;
 • Een startsalaris tussen de 2.150 en 2.800,- bruto per maand, afhankelijk van jouw opleidingsniveau, kennis en werkervaring binnen de branche;
 • Na een tijdelijk dienstverband bij Start People maak jij kans op een vaste aanstelling;
 • Een goeie kwartaal bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen;
 • Je krijgt een uitgebreid inwerkprogramma via RGF Staffing met een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College. Na het inwerkprogramma krijg je de mogelijkheid om diverse interne opleidingen/workshops en online trainingen te volgen, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je jaarsalaris waarbij je zelf kunt kiezen waaraan je dit wilt gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sport abonnement;
 • 20 basis vakantie dagen maar de mogelijkheid om 12 extra dagen aan te vullen vanuit je persoonlijk budget;
 • Laptop en mobiel;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of twee keer per jaar.

Wordt jij enthousiast van deze rol? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Heb je nog vragen over de vacature? Wij beantwoorden deze met veel plezier. Neem gerust even contact op met Start People via 053 4814600 (optie 3) en je mag vragen naar Sanne of Sabrina.