Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant special recruitment

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0064832

Ga jij ons helpen om dit nieuwe project tot een groot succes te maken? Zorg jij dat ons werk ook jouw werk wordt? We komen graag met je in contact!

Als consultant bij Start People Special Recruitment ligt jouw focus op het werven van professionals met een specialistische achtergrond.

Het vinden van de juiste match is de kern van jouw functie als consultant bij Start People Special Recruitment.
Naast de “standaard” kanalen, ga jij via netwerken en andere groepen op zoek naar de professionals die bij ons passen. Je leert ze echt kennen waardoor je de vacatures snel en goed invult.

Je voert uitgebreide intakegesprekken en weet precies wat jouw kandidaat ambieert. Dankzij jou komt de kandidaat helemaal voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever.
Ook nadat het succes is behaald, blijf je betrokken! Je houdt contact en zorgt ervoor dat je weet of jouw kandidaat nog op zijn plek zit.

Jij bent de specialist in je vakgebied. Los van het zoeken naar de juiste kandidaten, houd jij je bezig met het zoeken naar interessante vacatures en het volgen/signaleren van de trends en ontwikkelingen.
Verder is het belangrijk dat je actief bent in netwerkgroepen; je bent creatief in het opsporen van de juiste professionals en ZZP’ers!

In deze functie sta je opgesteld voor regio Zuid, wat betekent dat jouw werkgebied loopt van Roosendaal, tot Tiel/ Ede en dan naar het zuiden tot aan Maastricht. Jij bent flexibel om overal te werken; daar waar jouw toppers zich bevinden!

Wij vinden het heel belangrijk dat jij jezelf bent! Je voelt je op je gemak in een klein hecht team, waar successen samen gevierd worden. Je hebt een erg zelfstandige functie en het is belangrijk dat je hier goed mee om kan gaan! Je communiceert makkelijk, denkt 'out of the box' en bent een volhouder!
Naast bovenstaande zien we onderstaande eigenschappen ook graag terug:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau zodat jij goed weet te schakelen tussen de verschillende niveaus waar jij mee te maken krijgt;
 • Tijdens hectische momenten weet jij het hoofd koel te houden en kan je prioriteiten bepalen;
 • Ervaring met klantcontact uit een vorige baan;
 • Rijbewijs B

Bij Start People zijn we altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om te groeien. Naast het openen van nieuwe MKB vestigingen, starten we ook met de Start People Special Recruitment units. Deze unit moet onze regio helpen succesvol te zijn met het werven en selecteren van professionals en ZZP’ers.
Wij van Start People vinden het belangrijk om mensen te verbinden. Wij staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen hen bij elkaar. Door onze menselijke benadering en de digitale oplossingen werken bij sneller en slimmer, tussen de gebaande en ongebaande paden, tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

Een zelfstandige, uitdagende functie waarin jij alle vrijheid hebt om op jouw manier succesvol te zijn, als het gaat om het vinden van de juiste kandidaten!

Van ons mag je onderstaande verwachten:

 • Fulltime werkweek van 40 uur, 32 uur is bespreekbaar;
 • Onbepaalde tijd; uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris tussen de € 2600,- en € 3300,- bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring en volop kansen tot salarisgroei;
 • Persoonlijk budget van 6% boven op je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie jij dit uitbetaald wil krijgen;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen