Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Content creator stagiaire

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0012282

Ben jij gek op schrijven en barst jij van de creativiteit? Dan kan je nu je kennis verbreden in de transport en jezelf ontwikkelen als intercedent! Zoeken wij jou? Neem meteen contact op via 040-2662300 of Whatsapp 0639087287!
Start People Transport Eindhoven bied je de kans!

Wij zijn op zoek naar een content creator die samen met onze talenthacker zich gaat verdiepen in het schrijven van de beste vacatures. Jouw creativiteit en ideeën hebben wij nodig om de beste vacatures online te krijgen. Een belangrijke rol heb je als content creator. Want dankzij jouw vacatures kunnen wij de perfecte chauffeur bereiken en plaatsen. Jij bestudeert onze doelgroep en maakt hierbij een passende vacature ondersteund door onze talenthacker. Door de juiste vacature te schrijven bezorgen wij onze chauffeurs een passende werkplek. Wil jij mensen helpen aan een (vaste) baan en ben jij communicatief sterk? Of wil je dit juist ontwikkelen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Mocht je nog vragen hebben kun je contact met opnemen via het telefoonnummer 040-266 23 00 of whatsapp naar 06-39087287

Je hebt minimaal hbo werk-en denkniveau
Je beheerst de Nederlandse taal
Je volgt een studie passend met de bovengenoemde werkzaamheden
Je wilt een stage volgen van minimaal 6 maanden

Start People Transport is een van de grootste werkgevers binnen de transportsector. Start People Transport houdt zich bezig met het werven en selecteren van vrachtwagenchauffeurs. Door de persoonlijke aandacht die zij hebben voor hun chauffeurs onderscheiden zij zich van hun concurrenten. De consultants en recruiters zorgen er samen voor dat de vrachtwagenchauffeur op de juiste plek terecht komt en vooral veel plezier heeft in zijn werk.

Ons kantoor in Eindhoven is gevestigd op het Flight Forum vlakbij het vliegveld van Eindhoven. Goed te bereiken met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheden. Op de vestiging zit je samen met 10 andere collega's met veel kennis over het vak. Er heerst een gezellige en informele werksfeer en je werkt samen met ervaren en gedreven collega's.

De perfecte kans om jezelf te ontwikkelen
Een duidelijk inzicht van de werkzaamheden bij een van de grootste uitzendbureaus van Nederland
Een stagevergoeding van €300 op basis van fulltime dienstverband
Persoonlijke aandacht en begeleiding