Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Content Marketeer parttime

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Marketing
Vacaturenummer
1AV0069406

Start People zoekt in de omgeving van ’s-Heerenberg naar een geschikte kandidaat voor onderstaande vacature. Hieronder volgt het vacatureprofiel van het bedrijf:

Ha (Content) Marketeer!
Denk jij in content? Kun jij je verplaatsen in een specifieke doelgroep? Jezelf afvragen wat zij graag willen lezen en zien? En durf je vervolgens dat als beste advies te geven aan de klant? Tuurlijk kun je dat, en wij helpen je erbij. Zo te zien ben jij ons nieuwe (content) marketeer!

Jij wordt onze content-expert?!
Naast redactionele content worden de mediamerken verrijkt met informatieve en kwalitatieve artikelen en video’s van onze kennispartners: bedrijven uit de agrarische sector die met hun kennis van toegevoegde waarde zijn om de boer verder te helpen. Samen met het marketing- en media-adviesteam ga je aan de slag om deze kennispartners te helpen. Jij vormt het eerste aanspreekpunt en helpt hen met advies over welke content zij het beste kunnen maken. Vervolgens bewaak je ook de kwaliteit en kijk je met een kritische blik naar wat zij uiteindelijk publiceren. Uiteraard staat er altijd een collega voor je klaar om je te helpen bij vragen en met je mee te denken.

Herken jij jezelf?
Voor deze baan hebben we een paar pre’s. We zoeken bij voorkeur iemand met een hbo opleiding journalistiek of communicatie, of marketing en media. Ervaring met schrijven en een redelijke vlotte pen hebben is handig. Daarnaast zoeken we iemand die proactief met onze klanten gesprekken voert, de leiding durft te pakken in de communicatie en zelfstandig kan werken (maar je collega’s staan altijd voor je klaar!)

Klaar voor een goed gesprek?
Je hoeft niet per se van de boerderij te komen of je cappuccino met alleen verse ongepasteuriseerde melk te drinken om bij ons te werken. Ook al ben je geen agrarisch expert: wij nemen je graag mee op sleeptouw. Wij hebben een groot boeren hart en grote kans dat jij ook snel verliefd raakt op de agrarische sector.

Ben je parttime beschikbaar? Of ben je inzetbaar voor bijvoorbeeld 36 uur per week, dan bieden wij graag genoemde en eventueel extra taken.

Het gaat om een middelgroot mediabedrijf met ruim 70 medewerkers.
In de ruim 30 jaar dat het bedrijf bestaat hebben we de positie van marktleider weten te bemachtigen, met het hoogste bereik in agrarisch Nederland. Daarnaast weten onze klanten ons te vinden voor divers drukwerk, webdesign, copywriting, videoproducties en grafische vormgeving.
Het bedrijf doet dit alles met veel passie en een proactieve houding. Boerennuchterheid voert daarbij de boventoon. Onafhankelijkheid, werkplezier en groei zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Daarin is altijd ruimte voor nieuw talent.

Het bedrijf beschikt over meer dan tien mediamerken. Zo’n mediamerk bestaat uit een vakblad (print), een website (online), events (fysiek en online) en social media waarmee wij dagelijks tienduizenden mensen bereiken uit de agrarische sector. Het fundament van elk merk is onze onafhankelijke redactie die elk mediamerk vult met journalistieke nieuwsitems en verdiepende achtergrondverhalen. Door content te maken waarmee wij de boer echt verder helpen toveren we hen om van gebruikers naar fans. Ja, wat betreft kun je onze mediamerken zien als onze eigen Insta’s en Tiktok’s - iets waar menig ander marketingbureau jaloers op zou zijn!

Uren: 28 - 36 uur in overleg vast te stellen

Wat biedt het bedrijf verder:
Een zeer afwisselende en uitdagende baan in een prettige werksfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je gaat werken in een leuk team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en je hebt de beschikking tot fraaie marketingtools (o.a. Ternair Marketing Cloud).

Salariëring geschiedt volgens de CAO (schaal 6, marketeer, tussen 2.300 en 3.200 bruto per maand o.b.v. 36 uur),
Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Een kans op een contract voor onbepaalde tijd is aanwezig.
Ben jij op zoek naar een leuke, vaste baan met toekomstperspectief!?

Ben je benieuwd naar meer?
Neem contact met ons op!

Start People
F.B. Deurvorststraat 36
7071 BJ Ulft
E-mail: ulft@startpeople.nl
Telefoon: 0315-631500