4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Contentmarketeer

Start People Zwolle Overheid

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0020779

Als allround content maker werk je mee aan de ontwikkeling van dit team in opbouw. De maatschappij, de media en het communicatie vak ontwikkelen zich in rap tempo. Als moderne content maker/communicatieadviseur ben je op de hoogte van die ontwikkelingen en pas je die kennis toe in je werkzaamheden. Je signaleert kansen en bedreigingen in de buitenwereld die de reputatie van de politieacademie raken. Ook zoek en herken je belangrijke informatie en leg je verbanden tussen deze ingewonnen informatie. Je vertaalt het nieuws naar bruikbare content en verwoordt complexe zaken helder, duidelijk en toegankelijk. Je regelt de berichtgeving op internet, intranet en social media. Hierbij maak je gebruik van je actuele kennis van AV- toepassingen. Je adviseert en begeleidt collega’s van de politieacademie bij externe optredens, interviews en het gebruik van social media. Ook draai je als woordvoerder mee en je hebt regelmatig dienst in de newsroom. Je bent een praktische denker én doener die meerdere zaken vlot oppakt. Je maakt berichtgeving voor internet, intranet en social media. Daarnaast draag je bij aan maken van omgevingsanalyses voor de newsroom.

Aangezien het een kleine afdeling betreft heb je een hands-on mentaliteit en ben je breed inzetbaar.

Je volgt het nieuws op de voet en hebt een antenne voor relevante maatschappelijke en politieke actualiteit. Je bent een teamspeler en kunt ook onder druk zelfstandig werken. Als contentmaker ben je een bedenker en doener. Daarnaast ben je collegiaal en steek je graag je handen uit de mouwen.

Verder vragen we het volgende van je:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van zowel online als offline teksten
  • In deze functie heb je de mogelijkheid je te ontwikkelen in het communicatievak.
  • kennis en ervaring met social media is een must.
  • Je kunt goed overweg met onder andere Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en After Effects en weet hoe een camera werkt.

De Politieacademie neemt, als onderwijsinstelling binnen de politieorganisatie, een bijzondere plek in. Om de politieprofessie scherp te houden, is het onze taak om (onder meer door het doen van onderzoek) met een inhoudelijk kritische blik naar de operatie te kijken. De Politieacademie neemt de vragen van de samenleving en eenheden als basis voor het ontwerpen en actueel houden van politieopleidingen. Daarnaast initieert en stimuleert de academie kennisontwikkeling: de ontwikkeling van het politievak en het direct toepassen van kennis op de werkplek.
Team Communicatie heeft de opdracht om voor een heldere positionering en de corporate communicatie van de academie te zorgen. Hiervoor vertalen wij de organisatiedoelstellingen van interne en externe communicatie van de PA in beleid en uitvoering. De communicatie geeft richting aan en ondersteunt de wijze waarop wij als organisatie in- en extern gezien willen worden, in het licht van de positionering van de academie. Wij werken hiervoor samen met verschillende organisatieonderdelen van de politie. Je werkplek bevindt zich op de Politieacademie aan de Arnhemseweg in Apeldoorn.

We bieden jou een fulltime (36 uur) functie bij een toonaangevende opdrachtgever binnen de Rijksoverheid. De standplaats is Apeldoorn. Verder bieden wij een bruto uurloon tussen de 15,99 euro en de 26,49 euro op basis van jouw opleiding en ervaring. Het contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd (12 maanden).

Houd rekening met een uitgebreid sollicitatie traject van 6-8 weken waar een uitgebreide screening en assessment onderdeel uitmaakt van de procedure. Lees hier meer over de screening: https://kombijde.politie.nl/politie-als-werkgever/wat-we-van-jou-vragen