Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Controleur Kwaliteit Spuiterij

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0064265

Heb jij oog voor kwaliteit, heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en durf jij op te treden als het werk niet naar behoren is gedaan? Bij het bedrijf in Ulft waar custom-made machines worden gemaakt voor klanten over de hele wereld, kun jij aan de slag als Controleur Kwaliteit Spuiterij en ga je de eindcontrole verrichten op het geleverde werk.

Eén van de unieke aspecten van dit bedrijf is namelijk dat klanten de mogelijkheid hebben om de machine die ze bij dit bedrijf bestellen (een machine die koffiebonen brandt en roostert, een zogenaamde koffiebrander) helemaal te personaliseren. Zo weerspiegelt de machines/koffiebrander precies wie de klant is en waar die voor staat. Door de kleur waarin het wordt gespoten tot en met bedrijfslogo's etc.
De eerste stap om de machine/koffiebrander voor de klant te personaliseren gebeurt in de spuiterij. Hier wordt de machine eerst gereinigd en ontvet. Na dit voorwerk kan de koffiebrander gespoten worden in iedere kleur. Er zijn al ontzettend veel kleurencombinaties voorbij gekomen.

Als medewerker Eindcontrole Spuiterij - Controleur Kwaliteit Spuiterij - ben jij verantwoordelijk voor de eindcontrole op het geleverde werk van jouw collega’s binnen de spuiterij. Hierdoor kunnen mogelijke afwijkingen worden voorkomen. Je controleert, legt vast en bewaakt de kwaliteit van het product. Daarnaast zul je af en toe de 'afplakker' ondersteunen.

Kortom; een belangrijke job omdat jouw controlewerk de definitieve look van de machine beïnvloedt! Deze baan is uitdagend, afwisselend en verantwoordelijk. Geen machine is hetzelfde! Je bent iemand die in teamverband goed kan functioneren maar de rol durft te pakken om in te grijpen en je collega's durft aan te spreken als het werk niet goed is gedaan. Samen werken jullie immers aan een prachtig uitziend eindproduct en dit kun jij bespreekbaar maken met assertiviteit en tact.

Het gaat om een fulltime baan in dagdienst bij een bedrijf in Ulft (bij Doetinchem/Winterswijk/Achterhoek) en is bedoeld voor een vast dienstverband.

  • Minimaal een VMBO diploma;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een productieomgeving;
  • Je bent secuur en kwaliteitsgericht en zeer zorgvuldig ingesteld;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je werkt nauwkeurig en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt een flexibele instelling en weet van aanpakken.

Dit is een van oorsprong familiebedrijf dat 30 jaar ervaring heeft in het fabriceren van hoogwaardige kwaliteit koffiebranders. Het opereert in ongeveer 35 landen wereldwijd. Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service heeft het naam gemaakt als één van de topmerken in koffiebranders. De machines worden d.m.v. ambachtelijk Nederlands vakmanschap van begin tot eind in eigen beheer geproduceerd, In dit bedrijf heerst nog de familiale gemoedelijke sfeer die je bij een Achterhoeks bedrijf verwacht. Het mag dan een internationaal bedrijf zijn dat in hoog aanzien staat in de markt van koffiebranders; je vindt hier een prettige werksfeer en een gezellig team dat samen de schouders eronder zet om mooie, kwalitatief sterke producten maakt. Het bedrijf groeit nog steeds en jij kunt daar deel van uit gaan maken!

Een mooie baan bij één van de marktleiders in koffiebranders, vaste werktijden in dagdienst, een goede (metaal-) CAO waarin nog groei mogelijk is.
Goede en informele werksfeer met korte communicatielijntjes;
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de functie;
Bij goed functioneren is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk;
Ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleidingen;
Marktconform salaris;
Reiskostenvergoeding (boven de 10 km enkele reis tot maximaal € 150,- in de maand);
Een 38-urige werkweek bij fulltime dienstverband;
Goede pensioenregeling (PMT);

Heb je interesse? Reageer direct via de button en wij nemen contact met je op!
Wil je liever eerst even persoonlijk contact? Of wil je even binnenlopen op onze vestiging? Dat kan! Je bent welkom!
Bel: 0315-631500
E-mail: ulft@startpeople.nl
Loop binnen: FB Deurvorstraat 36 - Kennedyplein in Ulft