Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Coördinator inpakafdeling

Start People Veendam

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0059091

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling in een omgeving die elke dag anders is? Wij zijn op zoek naar een leidinggevende met coördinerende kwaliteiten?

Als coördinator zorg jij ervoor dat de medewerkers op jouw afdeling precies weten wat ze gaan doen op een dag. Jij bent verantwoordelijk voor de goede afwikkeling van de werkzaamheden op de inpakafdeling. Je houdt toezicht op het werk en je controleert, verdeelt en prioriteert alle werkzaamheden. Daarnaast help je zelf ook mee met de werkzaamheden en ondersteun je het team waar dat nodig is.

Overleggen en samenwerken met leidinggevende(n) en collega’s gaat je bovendien goed af. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je duidelijke instructies geeft en je zorgt voor het motiveren en begeleiden van je team. Als coördinator heb je een hele afwisselende functie met veel verschillende aansturende taken.

Als coördinator ben jij resultaat- en kwaliteitsgericht. Daarnaast verwachten we ook dat je flexibel en betrokken bent bij de organisatie, net als de rest van je collega's. Het komt namelijk wel eens voor dat jullie toch iets langer door werken, maar op een andere dag krijg je daar weer compensatie voor.

Verder kun jij de medewerkers op een prettige en zakelijke manier aansturen, waarbij eventuele problemen binnen het team op een nette manier worden opgelost. Verder vind je het niet erg om zelfstandig en binnen een drukke omgeving te werken, waarbij je door jouw hands-on mentaliteit precies weet wat er op de afdeling speelt. Verder vragen wij het volgende:

  • een afgeronde opleiding op MBO niveau 3/4;
  • Ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je hebt algemene computerkennis.

Heb jij ervaring als leidinggevende of in een coördinerende functie? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature via de knop onderaan de pagina!

Je gaat werken bij een organisatie die veel waarde hecht aan het produceren van unieke producten op een duurzame manier. Ze zijn continu bezig met innovatie, kwaliteit, klantgerichtheid, ontwikkeling en duurzaamheid. Ze werken met trots en zorg aan mooie producten. De medewerkers die via Start People bij de organisatie werken, gaan met heel veel plezier naar het werk. Er zijn ook al meerdere kandidaten die inmiddels een vast contract hebben in dienst van de opdrachtgever.

De organisatie is een familiebedrijf in de omgeving van Groningen. Collega’s hebben het erg gezellig onderling en er wordt hard gewerkt aan een goed eindresultaat. Wil jij daar ook onderdeel van uitmaken? ‘Solliciteer direct’!

Wij bieden jou een functie als coördinator van de inpakafdeling. Het is een uitdagende en afwisselende functie met mogelijkheden tot ontwikkeling. Je komt terecht in een team met gemotiveerde en vakkundige collega’s, in een goede werksfeer. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Veder bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 2000 en € 2500;
  • 8,33% vakantiegeld via Start People;
  • Ontwikkelmogelijkheden.

De vacature is voor de lange termijn en bij goede prestaties is er zeker een mogelijkheid om een vast contract te krijgen.