Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Coördinerend verpleegkundige nachtdienst parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Wilp
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005122

Vleermuizen en andere nachtdieren gezocht!

Heb je geen last van nachtblindheid en ben je niet bang in een donker bos? Toe aan een verantwoordelijke uitdaging en werk je graag 's nachts? Lees dan snel verder!

Een baan waar je blij van wordt en een werkgever die blij is met jou. Wie wil dat nou niet?

Zodra je collega's van de avonddienst hun werkzaamheden erop hebben zitten start jouw avontuur. Je coördineert de werkzaamheden tijdens de nachtdienst en bent aanspreekpunt voor je collega medewerkers tijdens deze nachtdienst. Per nacht zijn 7 medewerkers van de nachtdienst werkzaam. Jij als coördinerend verpleegkundige staat aan het roer. Je kan dus uitstekend reflecteren en relativeren, zowel op/ voor jezelf als op/ voor je collega's. Je weet waar je grenzen liggen en kan deze ook bewaken.

Je draagt zorg voor en bent verantwoordelijk voor de nachtrust, veiligheid en continuïteit van de zorg aan de cliënten via domotica en ICT-signaleringssystemen. Middels akoestische bewaking en aanvullende domotica observeer je samen met je collega's de locaties. Deze bevinden zich zowel op het hoofdterrein als op een aantal buitenlocaties in de regio. Hierbij vervullen jullie ook de telefonische bereikbaarheid gedurende de nachtdienst. Naast deze coördineerde rol werk je zelf volop mee in de uitvoering van de nachtzorg. Je bent dus in staat om de professionele afstand te bewaren en blijft de stabiele factor, ook in zeer spanningsvolle situaties. In het geval van noodsituaties en calamiteiten voer jij de regie en ben je ook eerste aanspreekpunt met betrekking tot de bedrijfshulpverlening..

Daarnaast kan je vanuit je coördinerende en verantwoordelijke rol goed samenwerken en de lijnen uitzetten. Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en bent communicatief zeer vaardig. Je werkt methodisch, kan als geen ander het overzicht bewaren.

Kan je volmondig "JA" zeggen op onderstaande punten?

  • Je bent in het bezit van een MBO-V diploma (niveau 4) of een HBO-V diploma en bent BIG geregistreerd. (Ben je wel bevoegd, maar niet meer bekwaam dan nodigen wij je ook van harte uit om de scholingsmogelijkheden te bespreken);
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het regisserende en coordinerende deel van deze mooie en verantwoordelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking en een zeer intensieve ondersteuningsvraag;
  • Je bent bent goed met computers, ICT en domotica.

Er is lucht, ruimte en natuur in overvloed. Je komt te werken in een mooie bosrijke omgeving waar allerlei voorzieningen zijn zoals woningen, dagcentra, een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel!

Deze mooie zorginstelling biedt intensieve zorg en begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking en een zeer intensieve ondersteuningsvraag. Zij dragen onder andere in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie.

5 redenen waarom je moet solliciteren:

  • Een marktconform salaris dat aangevuld wordt met een ruime onregelmatigheidstoeslag in verband met het werken in de nacht;
  • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Cursussen om je kennis up to date te houden en diverse bijscholingsmogelijkheden geheel op onze kosten;
  • Je mag je voorkeur uitspreken over de omvang van je dienstverband! Je kan dus part time werken en er is ook een optie om je nachtdienst uren aan te vullen met het werken overdag zodat je naar een fulltime dienstverband kan gaan;
  • Je werkt in een gemotiveerd en gezellig team met mede nachtdieren;

Word jij enthousiast van deze job? Stuur dan z.s.m. jouw motivatie en cv! Reageren kan via de ‘solliciteren’ button op onze website.
Heb je nog verdere vragen over de vacature? Mail ons via 5704@startpeople.nl of bel ons op 0570-641095