Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Coördinerend Verzorgende IG

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Haarlem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7289000580

Wil je niets liever dan je deskundigheid inzetten voor kwetsbare ouderen en denk je graag mee over vernieuwingen en ontwikkelingen? En wil je een waardevolle bijdrage leveren aan de zorg en begeleiding van cliënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een coördinerend Verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week voor de locaties in Haarlem en Heemstede. Als coördinerend Verzorgende IG ga je werken met de doelgroep psychogeriatrische cliënten (PG).

In je functie als coördinerend verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan de cliënten en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je stelt het zorgplan op en je observeert, signaleert, rapporteert en zorgt voor informatieoverdracht over de lichamelijke en geestelijke toestand van de cliënten. Tevens onderhoud je contacten met familie en overige zorgverleners en neem je coördinerende taken op je op gebied van organisatie, beleid en bedrijfskunde. In je rol als coördinerend Verzorgende IG kun je goed prioriteiten stellen en samenwerken en ben je in staat om anderen te instrueren, stimuleren en motiveren.

De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

 • minimaal een diploma Verzorgende Niveau 3 (IG);
 • enkele jaren werkervaring met de doelgroep PG;
 • beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week voor de locatie Haarlem óf Heemstede;
 • bereidheid om wisselende diensten te draaien (dag-, avond-, weekend-, nachtdienst);
 • bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen horende bij niveau 3;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Onze opdrachtgever is actief in de ouderenzorg en heeft verschillende locaties en afdelingen met kleinschalige woonzorg, psychogeriatrische zorg, somatische zorg, complexe ouderenzorg, revalidatiezorg en heeft een kortdurende opname afdeling.

De afdeling waar je komt te werken is een afdeling met psychogeriatrische cliënten. Je komt te werken in een enthousiast team met bevlogen en gepassioneerde collega’s waarbij de teams veel invloed hebben om maatwerk te leveren voor cliënten. De werklocatie is Haarlem óf Heemstede.

Vol energie, toewijding en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als bemiddelaar voor opdrachtgevers en professionals in de zorg- en welzijnssector. Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 40 (tussen de € 1940,07 en € 2870,58 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • we starten met een tijdelijk dienstverband van 12 maanden, maar gaan graag een langdurige samenwerking aan waarbij een mogelijkheid tot vast dienstverband bespreekbaar is;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie, voorbehouden handelingen)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem vrijblijvend contact op of stuur je (open) sollicitatie.
Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.