4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Coupeur/Coupeuse

Start People Arnhem

Standplaats
Elst
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0003538

Wil jij de fijne kneepjes van het naaien, stikken en (om)zomen leren? Ben je fulltime beschikbaar? En kan je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze functie ga je aan de slag in een productiebedrijf dat kwalitatief hoogwaardige zonneweringsproducten maakt. Jij draagt zorg voor het netjes omzomen en stikken van materialen.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het naaien van zonneweringsdoeken aan een tafel. Hierbij zijn de volgende functie eisen van toepassing:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent accuraat en kunt zorgvuldig werken;
  • Goed met werkdruk kunnen omgaan;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt recente ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kwaliteit boven kwantiteit staan en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Onze organisatie is een groothandel in textielgrondstof en halffabricaat liggend in Elst (GLD), vlakbij Arnhem en Nijmegen. Je komt te werken in een gemotiveerd en hard werkend team waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast kom je te werken in een prettige en schone werkomgeving.

Het betreft een fulltime functie voor onbepaalde tijd van 32 uur. De werktijd is van 08.00 uur tot 14:30 uur. In de zomer gaat dit richting de 40-45 uur en is de werktijd van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Eventueel parttime voor drie dagen in overleg.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature?
Solliciteer dan direct!