Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CQ Analist Abbott

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Weesp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Laboratorium
Vacaturenummer
1AV0030210

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als analist? Heb jij ervaring en kijk hjij uit naar werken binnen en fijne en toonaangevende organisatie? Dan is de functie van CQ Analist bij Abbott Nederland in Weesp wellicht de passende functie voor jou! Lees snel verder voor de gehele vacature van CQ Analist bij Abbott in Weesp.

Wat ga jij als CQ Analist doen?

Als Analist QC ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende biochemische laboratorium testen. Daarbij speel je een belangrijke rol als het gaat om de vaststelling van kwaliteit en vrijgifte van medicijnen. Het onderzoeken van de grondstoffen, tussen- en eindproducten is divers en breed qua invalshoek. Voorbeelden van deze biochemische analyses zijn onder andere SDS PAGE, Spectrofotometrie, hemagglutinatie- en Eitesten. Als CQ Analist weet jij deze analyses uit te voeren confrom de gemaakte werkprotocollen en GMP afspraken. Naast het voeren van de analyses draag jij zorg voor de documentatie en raporteer jij de resultaten aan de temleider. Daarbij is er een d=goede onderlinge afstemming van de werkzaamheden binnen de groep, zodat deze efficiënt uitgevoerd kunnen worden en de analyseresultaten volgens planning of afspraak beschikbaar zijn. Kortom, jouw belangrijkste taken zullen zijn:

 • Betrouwbare uitvoering van analyses en tijdige rapportage van analyseresultaten die voldoen aan de GMP eisen.
 • Het goed kunnen coördineren, plannen en organiseren(zelfsturend) van analyse aanvragen/opdrachten van de reguliere productie, R&D en andere klanten.
 • Uitvoering van analyses t.b.v. de validatie van nieuwe apparatuur en methoden.
 • Voorstellen doen ter verbetering van analysemethoden.

Dit alles doe je binnen een fijn team en een prettige organisatie!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Je beschikt over MLO/HLO niveau met ervaring binnen een QC GMP omgeving. Bij voorkeur met afstudeerrichting Biologie en medisch laboratoriumonderzoek;
 • Je beschikt over kennis van chemische,immunologische. biochemische en virologische technieken;
 • Ervaring met GMP is een grote pre

Daarbij herken jij je in de volgende punten:

 • Je vertoont verantwoordelijkheid bij het leveren van resultaten van hoge kwaliteit;
 • Je zoekt kansen om de efficiëntie te verbeteren en kosten te reduceren
 • Je presenteert informatie accuraat en volledig;
 • Je helpt anderen bij het behalen van gedeelde doelen

Abbott Weesp is een belangrijke Abbott Established Pharmaceuticals Division (EPD) vestiging met moderne productiefaciliteiten en een aantal global EPD afdelingen. In geavanceerde productiefaciliteiten worden door gekwalificeerde medewerkers dagelijks grondstoffen voor geneesmiddelen zoals laxeermiddelen, hormonen en het griepvaccin geproduceerd. De komt te werken op de afdeling CQ. Deze afdeling bestaat uit vier clusters. Als Analist kom jij te werken in het cluster biochemie. Het team bestaat uit tien medewerkers. Er hangt een fijne sfeer!

Wij bieden een uitdagende werplek binnen een toonaangevende organisatie! De functie is in eerste instantie ingestoken voor een tijdelijk dienstverband met een duur van 6 maanden. De functie is fulltime of parttime vanaf 32 uur te vervullen.
Op de afdeling zijn de werktijden flexibel! Elke ochtend is er een overleg om 08:45 met het team waarbij jij aanwezig bent. De functie is ingeschaald in schaal 6. Deze schaal loopt tot maximaal € 2450 bruto per maand op basis van 40 uur in de week.
Heb je interesse? Reageer dan snel!