Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Customer service

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Den Bosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0044215

Wil jij jouw sociale vaardigheden inzetten bij een logistieke organisatie? En ben je flexibel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als customer service medewerker werk je samen met een team om de klant te voorzien van de juiste informatie en oplossingen als er vragen of problemen zijn.
Je zorgt ervoor dat de klanttevredenheid hoog is en van goede kwaliteit. Dit doe je door goed te inventariseren, analyseren en communiceren.
Daarnaast voer je administratieve taken uit zoals de registratie van gegevens t.b.v. facturatie en rapportages.

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau verkregen door een afgeronde opleiding of werkervaring
  • Je hebt kennis en ervaring m.b.t. operationele supportdiensten t.b.v. magazijn en expeditie
  • Je hebt een oplossingsgerichte instelling en kan de rust bewaren tijdens drukke periodes
  • Je bent fulltime beschikbaar

De logistieke organisatie waar je komt te werken levert producten in de tuinsector. Het is een heel nieuw distributiecentrum gelegen in Den Bosch.
Het bedrijf is goed te bereiken vanaf Tilburg, Nijmegen, Eindhoven en Oss.

We bieden je een uitdagende tijdelijke baan (3 maanden en wellicht wordt dit langer) waarbij je veel contact hebt met collega's en de klant.
Je ontvangt een salaris tussen de € 2000 en € 2600 (afhankelijk van je werkervaring) en heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld op fulltime basis. Je ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 10 km tot een maximum van 20 km.

Word jij onze nieuwe collega? Wacht niet langer en solliciteer snel!