Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Customer Service DACH

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0053358

Wil jij bij een internationaal bedrijf werken? Heb je uitstekende kennis van zowel de Engelse als de Duitse taal, waarbij professionele spreek- en schrijfvaardigheid in een bedrijf geen probleem is in deze talen? Dan is deze positie als Customer Service Representative DACH (fulltime) voor de Duitse markt iets voor jou!

In deze positie als Customer Service Representative sta je dagelijks in contact met verschillende klanten over alles wat belangrijk is met betrekking tot de orders. Jouw werkzaamheden zijn van erg groot belang, omdat het voor de organisatie belangrijk is dat de klanten 100% tevreden zijn en optimaal worden geholpen.

Onder jouw verantwoordelijkheid valt onder andere:

 • Beheren van het end-to-end bestelproces (offertes, nieuwe bestellingen, wijzigingsorders, annuleringen en retourproces);
 • Tijdig en nauwkeurig verwerken en wijzigen van bestellingen;
 • Volledige rapportering op zowel dagelijkse-, wekelijkse als maandelijkse basis;
 • Het bieden van uitstekende klantenservice en het onderhouden van goede relaties met klanten;
 • Klachten afhandeling;
 • Zorgen voor de juiste afhandeling van exportdocumentatie en actieve coördinatie van zendingen;
 • Nauwe samenwerking met verkoopmanagers om bedrijfsdoelen gezamenlijk te bereiken.

Wij zoeken voor deze positie een echte servicegerichte en gemotiveerde medewerker met een hand-on mentaliteit.

 • Je hebt minimaal een MBO opleidingsniveau, ook voor HBO opgeleide Customer Service Representative is dit zeker een interessante positie;
 • Uitstekende kennis van zowel de Engelse en Duitse taal;
 • Ervaring in een internationale omgeving is een pré (bekendheid met de Duitse markt is een pré);
 • Je beschikt over sterke analytische en organisatorische vaardigheden met een hoge mate van verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid;
 • Je bent bekwaam in Microsoft Office en Outlook.

Een toonaangevende innovator, producent en leverancier van medische technologieën en apparaten die blijft investeren in nieuwe technologieën, bedrijven en regio’s. De organisatie is gevestigd in Enschede en is prima te bereiken vanuit Hengelo, Almelo en Oldenzaal.

Je komt te werken in een team van drie directe collega's. Daarnaast werk je veel samen met andere afdelingen zoals bijvoorbeeld afdeling marketing. Ook heb je contact met vijf Duitse collega's die vanuit Duitsland werken en twee collega's die in Oostenrijk werken.

De sfeer is goed en informeel. De voertaal is over het algemeen Engels.

Wil je meer weten over de organisatie of ben je nieuwsgierig welk bedrijf in Enschede op zoek is naar jou? Bel dan vandaag nog met Start People Enschede.

 • Werken in een dynamische organisatie en binnen een internationale team dat enthousiast en gemotiveerd is;
 • Een bruto maandsalaris is afhankelijk van je kennis en werkervaring, dit wordt in overleg met jou afgestemd;
 • De mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te komen bij de opdrachtgever;
 • De mogelijkheid om verder te groeien binnen de organisatie.

Spreekt deze dynamische vacature bij dit internationale bedrijf je aan? Wij komen graag met jou in contact. Voor vragen mag je contact opnemen met Start People en vragen naar Linda of Sabine (053 4814600 optie 3), je mag ons ook mailen op enschede@startpeople.nl. Stuur je liever een whatsapp berichtje? Dat kan op 06-24920758. Wij doen ons uiterste best om je binnen 48 uur van een persoonlijke reactie te voorzien.