Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Customer service en planning administrator

Start People Tilburg XL

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0045120

In de functie van Customer service & planning administrator bij ID Logistics in Etten-Leur, ben jij een echte duizendpoot. De taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • De operationele uitvoering van specifieke support activiteiten met betrekking tot operations zoals customer service, inventory, planning, etc.
 • Daarnaast zul je werken volgens vooraf opgestelde instructies & procedures t.b.v. Klantafspraken en kwaliteitsnormen.
 • Je zult ook de administratieve taken uitvoeren zoals de registratie van gegevens met betrekking tot facturatie en rapportages.
 • Hierbij zal je ook een goede verstandsverhouding onderhouden met interne afdelingen, klanten en vervoerders.
 • Mocht je tegen operationele probleemvraagstukken lopen dan zal je hier pro actief naar oplossingen kijken en deze vraagstukken borgen.
 • Ook zal je knelpunten in de processen proberen te signaleren en deze te rapporteren.

Als communicatierechter ga jij ervoor zorgen dat de juiste informatie bij de juiste partij terecht komt. Kortom, jij bent het 1e contact met jouw klant Media Markt via mail en telefoon!

Wij zijn op zoek naar een proactieve en klantgerichte kandidaat. Kwaliteit en punctualiteit komt bij jou op de eerste plaats. Je bent in staat om grote verantwoordelijkheid te dragen, ziet problemen als uitdagingen en je beschikt over Mbo werk -en denkniveau. Daarnaast kan je goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Je beheerst ook de Engelse taal in woord en geschrift, want ID Logistics is een internationaal bedrijf.

Verder ben je fulltime beschikbaar in 2 ploegen (van 07:00-16:00 en van 15:00-00:00). Je volgt instructies en procedures op en houd je aan de principes en waarden. Tenslotte weet je om te gaan met druk en tegenslagen.

ID Logistics is een groot internationaal logistiek bedrijf en kent meerdere locaties in Nederland, maar ook in de rest van Europa, Amerika, Afrika en Azië. Vanuit het magazijn in Etten-Leur worden de winkels van Media Markt in Nederland bevoorraad en de online bestellingen verzonden naar de klanten.

Het distributiecentrum in Etten-Leur is met de auto goed te bereken vanuit regio's Breda, Rotterdam, Tilburg en Roosendaal.

 • Een fulltime job van 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring);
 • Je begint met een tijdelijk dienstverband met een vast uur omvang, met mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd bij IDL;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis (max. dagvergoeding €6,42);
 • Ploegentoeslag van 20% na 18:00 uur;
 • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op;
 • Een hele gezellige werksfeer in een zeer modern en nieuw warehouse;
 • De mogelijkheid om wekelijks of vier-wekelijks verloond te worden.

Interesse? Wacht niet langer en reageer direct, want je kunt na jouw sollicitatiegesprek per direct starten.