4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Customer Service Medewerker

Start People Spijkenisse

Standplaats
Spijkenisse
Opleiding
MBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1276003940

Voor op het hoofdkantoor zijn we op zoek naar meerdere collega's ter ondersteuning van het internationale TPD (Tobacco Product Directive) project.

Haal jij energie uit het uitzoeken van zaken en klanten verder helpen in bepaalde processen? Spreek jij zeer goed Engels en heb je ervaring in een internationale customer service functie? Dan zien wij je graag in ons team!

Jouw taken zullen bestaan uit:

Het coördineren van het project want jij bent eerste aanspreekpunt van de klant (economic operators uit de tabak industrie) ;
Klanten verder helpen bij het inschrijfproces en vragen beantwoorden via telefoon, e-mail of LiveChat;
Het behandelen van claims, registraties en valideren van inschrijvingen in de portal;
Het verzamelen en behandelen van de benodigde documenten en informatie m.b.t. de klant;
Klanten begeleiden door de project web portal per training.

Jij hebt minimaal een MBO 4 diploma op zak en minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke internationale customer service functie.

Daarnaast:

  • Beheers je zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal zeer goed in woord en geschrift;
  • Maak jij systemen je snel eigen en pakt zaken snel op;
  • Ben je klantgericht en denk je altijd in oplossingen;
  • Ben je besluitvaardig, assertief en resultaatgericht;
  • Ben je flexibel, zelfstandig en kan je goed presteren onder werkdruk;

De organisatie is gelegen in de omgeving van Rotterdam met meer dan 100 vestigingen. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering..

Wij bieden jou uitdagend en afwisselend fulltime werk voor onbepaalde tijd, waar je elke dag met een hecht team aan de slag gaat. Naast een goed salaris zijn er ook meer dan 30 vakantiedagen en een goede pensioenregeling!