Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Customer Service Medewerker Logistiek

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0068951

Vind jij het leuk om in een logistiek bedrijf te werken en al het administratieve werkzaamheden uit te voeren binnen het bedrijf? Heb jij daar ook nog eens ervaring mee en wil jij graag ons team komen versterken? Dan ben jij de juiste kandidaat die wij zoeken voor onze opdrachtgever, GEODIS Venlo! Lees meteen verder en kom erachter wat wij jou te bieden hebben.

Als customer service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Iedereen komt bij jou terecht voor hun vragen, klachten of problemen. Communicatie is dus heel belangrijk bij jouw functie. Jij moet het juiste advies en informatie doorgeven aan de klanten. De inkomende oproepen worden door jou beantwoord en jij zorgt voor een juiste informatie uitwisseling tussen de klant en jouw werkbedrijf. Orderverwerking, het inplannen van de chauffeurs, en het afhandelen van administratieve werkzaamheden behoren ook tot jouw taken binnen het bedrijf als customer service.

Heb jij sterke communicatie skills? Kan je zelfstandig problemen oplossen en ben je een echte teamworker? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat die wij zoeken! Wij eisen verder nog:

 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Jij beschikt over MBO+ werk- en denk niveau;
 • Jij hebt kennis van expeditie, transport en logistiek;
 • Jij kunt je goed verwoorden in het Nederlands, Engels en Duits voor het geven van de juiste informatie aan de klanten en leveranciers;
 • Je hebt kennis van office applicaties en ervaring met commercieel administratieve werkzaamheden.

Onze opdrachtgever, GEODIS Venlo, heeft zijn kracht als transportbedrijf opgebouwd door meer dan een eeuw ervaring en een zeer gestructureerde klantbenadering. Dit maakt het voor ons gemakkelijk om de behoeften van onze klanten te begrijpen. Vervolgens gaan we van dit inzicht naar het leveren van innovatieve, volledig geïntegreerde en op maat gemaakte logistieke oplossingen over de hele wereld die de economische, operationele en milieuprestaties van de toeleveringsketens van onze klanten optimaliseren.

Jouw toekomstige werkbedrijf heeft maar één ultiem doel: de volledige tevredenheid van elke stakeholder bij elke stap van de supply chain en er tegelijkertijd voor zorgen dat zij – en hun partners – hun sterke ethische waarden en internationale wet- en regelgeving respecteren.

Wil jij onze opdrachtgever komen helpen bij het behalen van hun ultiem doel en wil je een deel uitmaken van hun geweldige team? Waar wacht je dan nog op? Grijp jouw kans en wie weet misschien is dit wel jouw droombaan!

 • Een fulltime baan met uitzicht op vast contract;
 • Een leuke functie waar je doorgroeimogelijkheden in hebt;
 • Een salaris tussen €2365 tot €3113 op basis van opleiding en ervaring;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km op basis van woon- werkadres;
 • 25 verlofdagen op basis van een fulltime baan;
 • Toegang tot online opleidingen en cursussen.

Vind jij deze functie bij je passen en wil je graag als customer service in dienst komen? Aarzel dan niet en solliciteer direct via het onderstaande knopje! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.