4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Customer Service Officer

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0005846

Wij zijn opzoek naar een customer service Officer. Heb je ruime ervaring met het behandelen van klachten en heb je goede contacten met klanten? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en het tevreden houden van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de correcte registratie en afhandeling van de ontvangen klachten. Deze klachten ga je door een goede samenwerking met verschillende afdelingen binnen de organisatie zo snel mogelijk op een relatieversterkende manier oplossen. De geboden oplossingen verwerk je op een correcte manier in de ERP systemen. Je voert een analyse uit over hoe de klacht is ontstaan en zorgt ervoor dat het probleem bij de bron aangepakt wordt. Dit om te voorkomen dat de klacht zich herhaalt.

Je bent de ‘owner’ van de klacht en je bent een belangrijke rol om binnen de organisatie te zorgen dat de klacht opgelost wordt. Verder ondersteun je het facturatieproces door het uitvoeren van taken gerelateerd aan klachtbehandeling. Naast dat je bezig bent met het oplossen van klachten heb je tijdig contact met klanten. Indien nodig bezoek je samen met een Sales Representatieve de klant om lopende klachten door te nemen en op te lossen.

Voor deze functie moet je sterk in je schoenen staan en is het belangrijk dat je een professionele houding hebt.

 • Je hebt minstens MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Dit moet terug te zien zijn in het CV
 • Je hebt achtergrond in de Customer Service en/of Supply Chain
 • Je bent opzoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische organisatie
 • Je spreekt de talen Nederlands en Engels
 • Je hebt kennis van SAP en ERP, dit is een pre

Deze organisatie is marktleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de
gezondheidszorg. Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de pijlers van de
commerciële samenwerking. De organisatie kent ruim 1200 medewerkers in de Benelux en zij spannen zich dagelijks in om de klanten tevreden te stellen. De organisatie is optimaal
georganiseerd om snel aan de verwachtingen van de klanten te kunnen voldoen.

 • Je komt te werken in een dynamische organisatie waar eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Je werkt in een modern en luxe werkomgeving
 • Je werkt in een fulltime functie van 36 tot 40 uur is bespreekbaar
 • Je werkt in een dagdienst in Eindhoven
 • Je krijgt een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Salarisindicatie ligt tussen de €2400 tot €2600 euro bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan snel voor deze functie door middel van de sollicitatie knop. Heb je nog aanvullende vragen of wil je meer weten? Dan kun je ons bereiken op het dit telefoonnummer 040-7516660 of stuur een mailtje naar RC-zuid@startpeople.nl.