Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Customer Service Officer

Start People Inhouse Services - Zuivel Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0060485

Ben jij klantgericht en heb jij affiniteit met de agrarische branche? Voor FrieslandCampina Cheese in Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service Officer.

Als Customer Service Officer ben jij verantwoordelijk voor het gehele Order-to-Cash proces bij het aan jou toegewezen klantenpakket. Dit houdt o.a. in, het ontvangst en het verwerken van klantorders.
Na levering van de goederen is Customer Service verantwoordelijk voor de facturering. Je hebt dagelijks contact met de afdeling Warehouse en Distribution. Klachtenafhandeling en Return Management zijn tevens onderdeel van dit proces. Het afhandelen van het Order-to-Cash proces vindt in zijn geheel plaats in SAP.

Het takenpakket in deze ‘spin in het web rol’ bestaat hoofdzakelijk uit:

  • Contact met externe en interne klanten;
  • Contract en Order Management;
  • Invoice Management;
  • Complaint en Return Management;
  • Credit en Debit Management.

Je bent een assertieve teamplayer. Je staat stevig in je schoenen en straalt dit ook uit. Daarnaast heb je goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en weet deze uitstekend in te zetten. Je bent procesmatig sterk en hebt een gevoel voor digitale systemen. Je kunt keten denken en bent in staat om problemen te vertalen naar goede oplossingen om daadwerkelijk resultaat te behalen. Daarnaast weet jij als geen ander wat 'continuous improvement' inhoudt. Kortom, een ‘spin in het web’ die gestructureerd en accuraat kan werken.

In aanvulling op het bovengenoemde:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-/wo-opleiding.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Duits, Italiaans en Frans is een pre.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP.
  • Je hebt kennis van Supply Chain processen.

Als je via Start People bij FrieslandCampina aan de slag gaat voeg jij niet 1, maar 2 topwerkgevers toe aan je cv! FrieslandCampina wordt je opdrachtgever, en wij als Start People zijnde worden jouw werkgever.

FrieslandCampina
FrieslandCampina staat in een coöperatieve traditie. Een coöperatie is er niet voor de korte termijn, ze kijken naar de toekomst. Het doel van FrieslandCampina is ‘nourishing by nature’. Met dit doel streven zij naar betere voeding voor de wereld en goede inkomsten voor hun boeren. Nu en in de toekomst. Melk en zuivel staan centraal bij alles wat ze doen, maar FrieslandCampina is meer dan alleen kaas en yoghurt. Ze produceren ook voeding op basis van zuivel voor heel specifieke groepen consumenten, zoals baby’s of volwassenen met speciale behoeften. Het hoofdkantoor van FrieslandCampina is gevestigd in Amersfoort.

Start People
Start People is onderdeel van USG People. Als HR-dienstverlener bieden we allerlei vormen van flexibele arbeid. Ons motto is ‘werk creëert waarde voor iedereen’. Het is onze drijfveer om mensen op een persoonlijke manier en met oprechte interesse een mooie plek op de arbeidsmarkt te bieden.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Amersfoort.

Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Contract: Tijdelijk contract van 6 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.
Aantal uur: 36 uur per week
Werktijden: Kantooruren
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Salaris: € 3070- € 3670 bruto per maand o.b.v. 36 gewerkte uren per week
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.
Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!
Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen