Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Customer Service Representative

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0024988

Als Representative Customer Service bij een internationale logistieke dienstverlener in Venlo werk jij voor diverse klantrelaties. Zij zijn verantwoordelijk voor hun logistieke processen. De afdeling Planning en Customer Service is het eerste aanspreekpunt voor de klant met betrekking tot het geven van advies, behandelen van klachten en het aanbieden van oplossingen. Je neemt telefoongesprekken aan over betreffende boekingen, klachten en alle overige vragen. Dit met als doel de klant en de interne organisatie van informatie te voorzien. Hierdoor krijg je niet alleen affiniteit met je collega’s, maar ook met jouw klant(en). Verder ben je verantwoordelijk voor orderverwerking, het inplannen van de chauffeurs, en het afhandelen van administratieve werkzaamheden.

Dit betreft een fulltime functie met werktijden in dagdienst. Je zal deel uitmaken van het Frontoffice en Customer Service team in Venlo, waarbij jij samen met je collega's dit takenpakket vervult. Het is dus van belang dat je zowel een teamplayer, als een zelfstandige kracht bent.
Er is recent een nieuwe klant geimplementeerd waardoor wij op zoek zijn naar versterking van hun huidige team.

Wij zoeken een proactieve teamspeler die communicatief sterk is ingesteld. Eigenschappen die we verder graag terug zien in deze functie zijn overtuigingskracht bij het geven van adviezen en verkrijgen van acceptatie en je beschikt over een probleemoplossend vermogen om problemen van klanten op te lossen. Je bent een harde werker, enthousiast, flexibel en toont initiatief.

Ook hebben wij de volgende wensen:

 • Jij beschikt over MBO+ werk- en denk niveau;
 • Jij hebt al ervaring in een vergelijkbarfe functie binnen de logistiek;
 • Mondeling en contactuele vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal benodigd voor het geven van de juiste informatie aan klanten en leveranciers;
 • Ervaring met commercieel administratieve werkzaamheden;
 • Je bent Klantgericht in het verlenen van service naar klanten en collega’s.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag afgeven (bij start werkzaamheden en voorts iedere 5 jaar)
 • Je hebt kennis van office applicaties

Geodis is wereldwijd sterk in logistieke dienstverlening en met meer dan 30.000 werknemers in 120 landen behoort Geodis tot de top acht van logistieke dienstverleners in de wereld. De focus bij dit bedrijf ligt op het continue groeien en verbeteren. Op international niveau, is Geodis een van de marktleiders als het gaat op logistieke processen. Professionaliteit staat centraal bij Geodis en deze mindset wordt jou meegegeven tijdens het inwerktraject. Nadat je dit traject hebt afgerond zal jij als zelfstandige werknemer deel uitmaken van jouw eigen team op één van de vijf locaties in Venlo.

De bemiddeling voor deze vacature is op basis van werving en selectie mogelijk, waarbij je start met een contract voor bepaalde tijd bij de opdrachtgever of je vangt aan met een contract bij Start People.
Jouw salaris is marktconform €2213-€2913 op basis van opleiding en ervaring. Bij goed functioneren kun je ieder jaar een stap in je salaris zetten.

Verder bieden wij jou:

 • 25 Vakantiedagen per kalenderjaar;
 • Vakantiegeld: 8%;.
 • 3,5 ATV-dagen: regeling conform CAO Transport en Logistiek;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis.