Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Customer Services Officer

Start People Inhouse Services - Zuivel Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0060485

Voor FrieslandCampina in Amersfoort zoeken wij een klantgerichte Customer Service Officer die Fulltime beschikbaar is. We willen jou een tijdelijk contract van 8 maanden aanbieden, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wordt er verwacht van je en wat ga je doen?

Je bent een assertieve teamplayer, die stevig in zijn schoenen staat en dit ook uitstraalt. Daarnaast heb je goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en weet deze uitstekend in te zetten. Je bent procesmatig sterk en hebt een gevoel voor digitale systemen. Je kunt keten denken en bent in staat om problemen te vertalen naar goede oplossingen om daadwerkelijk resultaat te behalen. Daarnaast weet jij als geen ander wat 'continuous improvement' inhoudt. Kortom, een ‘spin in het web’ die gestructureerd en accuraat kan werken.
In een dynamische werkomgeving ben jij verantwoordelijk voor het gehele Order-to-Cash proces bij het aan jou toegewezen klantenpakket. Kern van dit proces is de ontvangst en het verwerken van klantorders. Na levering van de goederen is Customer Service verantwoordelijk voor de facturering. Over de levering heb je dagelijks contact met de afdeling Warehouse en Distribution. Klachtenafhandeling en Return Management zijn tevens onderdeel van dit proces. Het afhandelen van het Order-to-Cash proces vindt in zijn geheel plaats in SAP.

  • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Duits, Italiaans en Frans is een pré;
  • Ervaring met SAP is een pré;
  • Kennis van Supply Chain processen.

FrieslandCampina staat in een coöperatieve traditie. Een coöperatie is er niet voor de korte termijn, ze kijken naar de toekomst. Het doel van FrieslandCampina is ‘nourishing by nature’. Met dit doel streven zij naar betere voeding voor de wereld en goede inkomsten voor hun boeren. Nu en in de toekomst. Melk en zuivel staan centraal bij alles wat ze doen, maar FrieslandCampina is meer dan alleen kaas en yoghurt. Ze produceren ook voeding op basis van zuivel voor heel specifieke groepen consumenten, zoals baby’s of volwassenen met speciale behoeften. Het hoofdkantoor van FrieslandCampina is gevestigd in Amersfoort.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Amersfoort.

Contract: Tijdelijk contract van 8 maanden op uitzendbasis, met uitzicht op een vast dienstverband.
Aantal uur: 36 uur per week
Werktijden: Kantooruren
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Salaris: € 3225- €3850 bruto per maand o.b.v. 36 gewerkte uren per week
Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!