Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

DC vrachtwagenchauffeur C en of CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Duiven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004893

Voor een mooi en groot transportbedrijf in Duiven zijn wij per direct op zoek naar patrtime en fulltime distributiechauffeurs C en of CE (20-25 adressen op een dag). Voor dit werk zoeken wij flexibele chauffeurs die niet bang zijn voor een beetje fysieke inspanning. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de informele sfeer, Houd er rekening mee dat dit fysiek een uitdaging kan zijn. Het is een zeer brede functie: zo zijn er ritten op de bakwagen, maar ook op de trekker-oplegger. Bij deze opdrachtgever liggen de werktijden tussen de 07:30 en 19:00 uur. Het aantal adressen verschilt per dag, één ding wat wel zeker is: er moet een goede administratieve afhandeling van de documenten plaatsvinden. Tevens ben jij het visitiekaartje van onze opdrachtgever, daarom zoeken wij een representatieve chauffeur die zich positief onderscheid in het klantcontact.

Jij hebt een geldig CE-rijbewijs met Code 95;
Jij beschikt over een bestuurderskaart;
Jij bent fulltime of parttime inzetbaar en in ieder geval beschikbaar op vrijdag;
Ervaring in de distributie;
Flexibel vanwege wisselende werktijden;
Jij kunt een VOG aanleveren (of aanvragen).

Werk creëert waarde voor iedereen. Met behulp van deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans geven op de arbeidsmarkt. Wij willen optimale samenwerkingen creëren tussen onze chauffeurs, opdrachtgevers en onszelf.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde logistieke dienstverlener. Elke dag gaan zij tot het uiterste om wereldwijd mensen en bedrijven wil elkaar te verbinden. Zij zijn trots op hun netwerk en technologie, maar zijn er ook van bewust dat zij jóu, de gemotiveerde chauffeur, nodig zijn om hun dienstverlening te realiseren. Hun standplaat is Duiven, wat goed te bereiken is vanaf Arnhem en Doetinchem.

Een fulltime of parttime tijdelijk contract met kans op overname bij goed functioneren;
Salaris en reiskosten conform de bedrijfseigen CAO, hierbij vindt inschaling plaats op basis van je ervaringsjaren als vrachtwagenchauffeur;
Salaris conform cao van €1938,61 tot €2744,67 bruto per maand (€11,36 tot €16,09 bruto per uur);
Bijscholing van je Code95;
Een prettige werksfeer binnen een collegiaal team.