Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Deeltijd docent Maatschappijleer/ M&M

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
2391005241

Voor een van onze opdrachtgevers in Groningen zijn wij op zoek naar een parttime docent Maatschappijleer/ M&M. Je geeft les aan drie tweedejaarsklassen waarbij je ingaat op Aardrijkskunde, Geschiedenis en Maatschappijleer. Het is daarom van belang dat jij je tweedegraadsbevoegheid hebt gehaald in Maatschappijleer of een van de andere vakrichtingen. Zit jij in de afrondende fase van je studie en heb je relevante stage- of werkervaring? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.   

Op de school wordt gebruik gemaakt van een uniek lessysteem. Klassen worden in jaar één gevormd en vervolgens blijft de leerling een aantal jaar in dezelfde klassensamenstelling. Dit betekent dat je les geeft  aan klassen waar leerlingen van verschillende niveau's bij elkaar in de klas zitten.  Het is van essentieel belang dat jij je kan vinden in deze visie en doelstelling van de school en dat je sterk in je schoenen staat. Daarnaast wordt er veel in samenwerking en overleg met de vakgroep gedaan. Vanuit die hoek is er dan ook veel begeleiding en ondersteuning.

De functie staat open door vertrek van een collega. Eventueel zijn er dus lange termijn mogelijkheden bij goed functioneren. De dagen en uren zijn in overleg met de onderwijsinstelling.

 Jij:

  • bent die enthousiaste en energieke docent Maatschappijleer/ M&M;
  • hebt beschikking over een tweede graad bevoegdheid Maatschappijleer;
  • of bent bezig deze te halen en heb je al relevante werkervaring;
  • kan goed zelfstandig werken en in teamverband;
  • bent flexibel en stressbestendig;
  • vind het leuk om lessen te verzorgen aan klassen waar leerlingen van verschillende niveaus bij elkaar in de klas zitten;
  • bent per direct beschikbaar.

Herken jij jezelf in bovengenoemde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een school in de stad Groningen die het belangrijk vindt dat de leerlingen zichzelf kunnen ontwikkelen. Dit gaat verder dan puur en alleen het vergaren van kennis en vaardigheden. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen mogelijkheden en karakter. De school laat de leerlingen uniek zijn. De leerlingen mogen ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen.

Per direct een deeltijd baan voor 0.4 - 0.5 FTE als docent Maatschappijleer/ M&M voor langere tijd bij goed functioneren. Ben jij die docent die per direct beschikbaar is en voldoet aan de wensen van onze opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel door jouw meest recente CV en motivatie naar onderwijsnoord@startpeople.nl te sturen of door telefonisch contact met ons op te nemen via 050-3694310