Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Depot medewerker

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0045101

Werk jij graag in teamverband, ben je proactief en heb je affiniteit met logistiek? Dan is de vacature van depotmedewerker iets voor jou!

In deze leuke functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inzamelen en het op een juiste manier verwerken en recyclen van gevaarlijke stoffen. Je bent betrokken bij het identificeren van inkomende stromen en samen met het team regel je de afvoer van het afval naar eindverwerkers. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Het laden en lossen van vrachtwagens;
  • Het rijden met de heftruck tussen locaties binnen het depot;
  • Het afhandelen van algemene logistieke taken;
  • Afwijkingen en onregelmatigheden rapporteren.

Voor deze functie zoeken we een echte aanpakker. Je bent proactief, hebt affiniteit met logistiek en bent daarnaast in het bezit van een logistieke opleiding. Een heftruckcertificaat is een pre. Daarnaast ben je fulltime en voor de langere periode beschikbaar.

Het bedrijf zorgt voor het vervoer en de verwerking van gevaarlijke stoffen, denk hierbij aan verfafval, afgewerkte olie, batterijen, accu’s. Vanuit 30 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

  • Een uitdagende functie bij een mooie organisatie met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een fulltime functie;
  • Bij wederzijdse tevredenheid kans op een vast contract;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Leuke collega’s.