4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(Digital) Recruiter Apeldoorn

Start People Assen Overheid

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1311003361

Sta je te popelen om te starten aan een nieuwe uitdaging in de wereld van (Digital) Recruitment? Bij onze opdrachtgever in Apeldoorn is er een nieuwe functie gecreëerd waaraan jij vorm kan geven!

In de rol van (Digital) Recruiter zal jij ondersteunen in het gehele werving en selectie proces. Hierbij te denken aan het inplannen van gesprekken en het telefonisch te woord staan van kandidaten. Als onderdeel van de arbeidsmarktcommunicatie zal jij onder anderen ook bezig zijn met het organiseren van events en het uitzetten van de vacatures om het juiste personeel aan te trekken!

Niet alleen uitvoerende werkzaamheden zal jij je mee bezig houden, maar ook zal je projectmatig ingezet worden. Er wordt een adviserende rol gevraagd betreft de huidige werving en selectie tools, de onderlinge samenwerkingen/communicatie, het sociaal media beleid/campagnes en een adviserende rol over de huidige werving strategieën.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren zijn er een aantal vereisten waaraan de persoon moet voldoen!

Op papier heb jij minimaal een commerciële opleiding afgerond op HBO niveau. Denk hierbij aan HRM, Commerciële Economie, etc. Verder heb jij ervaring met het ATS Systeem, waarbij de voorkeur uitgaat naar Connexys en/of SAP Succesfactors.
Verder heb jij ervaring met de AVG wet en ben jij hier zeer alert op(!) en heb jij ervaring met Recruitment en Digital Recruitment.

Qua persoon zoeken wij naar iemand die zowel analytisch sterk is en secuur te werk gaat. Belangrijk in deze rol is dat jij structuur kan aanbrengen, werkprocessen kan indelen/opzetten en kunnen collega’s altijd op jou rekenen omdat jij altijd jouw afspraken nakomt.

Jij bent een talent in het organiseren, zowel in het aanbrengen van structuur als het mee- en vooruitdenken in het creatieve gedeelte om bijvoorbeeld events op te zetten. In andere woorden, wij zoeken iemand die structuur kan aanbrengen én zijn/haar creatieve vermogen wil inzetten bij onze opdrachtgever!

Wil jij werken in een team dat ambitieus, gedreven, open staan voor veranderingen en zich continu willen ontwikkelen? Dan zit je bij de juiste vacature te kijken! Het team wil het recruitmentproces blijven optimaliseren waardoor zij nog beter en sneller het proces kunnen inzetten.

Jouw teamleden zijn positief, optimistisch en vinden het belangrijk om succes te vieren. Om goed bij dit team aan te sluiten zoeken zij iemand met een gezonde dosis humor, iemand die creatief kan meedenken maar wel een analytische rol kan innemen wanneer er enkel in oplossingen en ideeën wordt gedacht.

Goed te bereiken vanuit Arnhem en Zwolle!

  • Een functie met vele vrijheid waarin jij al jouw ideeën kan voorleggen
  • Een functie voor 32-36 uren per week met de mogelijkheid om thuis te werken
  • Werken in een team/organisatie waarin ontwikkeling en opleiding centraal staat. Hiervoor is een opleidingsbudget van maar liefs €1.000 beschikbaar!
  • Een nieuwe functie waarin jij zelf nog veel vorm kan geven
  • Marktconform salaris (gebaseerd op werkervaring en opleiding)

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband waarbij er bij goed functioneren er een verlenging mogelijk is. Gezien het een 'nieuwe' functie wordt er hierna geïnventariseerd.

Dus heb jij ervaring met (Digital) Recruitment en op zoek naar een leuke uitdaging? Reageer dan direct!