Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Directiesecretaresse |

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0008886

De secretaresses zijn het eerste aanspreekpunt voor de directie. De secretaresses vervangen elkaar bij afwezigheid, zodat het secretariaat altijd bemenst is. Dat betekent ook dat (enige) flexibiliteit in werktijden gewenst is. Vanwege de nieuwe samenstelling van de directie en de veranderende organisatie moet veel worden uitgezocht, geregeld en aangepakt in de komende periode.
In de functie van secretaresse houd je complexe agenda’s bij en maak je afspraken. Daarnaast onderhoud je (telefonische) contacten met in- en externe instanties en personen over algemene aspecten van onderwerpen die bij de directie in behandeling zijn. Ook open, sorteer en verdeel je inkomende post/e-mail en handel je zelfstandig veelvoorkomende vragen af, verzorg je correspondentie, memo’s, rapporten, presentaties en andere documenten op basis van concepten of handgeschreven exemplaren. Je begeleidt de stukkenstroom en ondertekening door de directie van diverse documenten. Je archiveert, beheert en draagt zorg voor documenten, correspondentie, gegevens en rapporten. Daarnaast ondersteun je bij de voorbereiding en afhandeling van vergaderingen en je fungeert als eerste aanspreekpunt/vraagbaak voor interne medewerkers en externe instanties. Bij afwezigheid vervang je je collega’s en je levert beheersmatige ondersteuning door het signaleren van knelpunten in de werkprocedures van het directiesecretariaat.

Jij bent in staat om probleemoplossend te handelen, je bent besluitvaardig en klantgericht. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een functie van secretaresse en bij voorkeur ervaring als directiesecretaresse. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties:

  • Je bent goed in overzicht bewaren;
  • Plannen en organiseren;
  • Samenwerken.

De Raad voor de Kinderbescherming (RvdK) wordt ingeschakeld als er ernstige zorgen zijn over de opgroei- en opvoedsituatie van een kind tussen 0 en 18 jaar. De RvdK komt op voor deze kinderen door hun (gezins-)situatie te onderzoeken en te adviseren wat de beste oplossing is. Bij alle werkzaamheden van de RvdK staat het belang van het kind centraal.
De directie geeft leiding aan de ruim 2000 medewerkers in het land. Het directiesecretariaat ondersteunt, naast de algemeen directeur, vier directeuren. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de directie van de Raad voor de Kinderbescherming. Het directiesecretariaat bestaat uit zes medewerkers, waaronder twee directiesecretarissen en vier directiesecretaresses.

Een uitdagende fulltime functie (36 uur) bij een van de meest toonaangevende werkgevers van Nederland. Verplichte dagen dat je aanwezig moet kunnen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Je tijdelijk dienstverband is voor een 2 maanden en kan verlengd worden bij goed functioneren.
Je verdient € 17,55 bruto per uur, dat neerkomt op een bruto maandsalaris van € 2.737,59 op basis van 36 uur per week.
Je ontwikkeling staat nooit stil. Daarom krijg je toegang tot ons online trainingsplatform waarin je meer dan 100 trainingen kan volgen.
De Rijksoverheid hanteert de volgende reiskostenvergoeding: €0,06 cent per kilometer (geen parkeerkosten), €0,19 cent met de fiets en 100% OV-kosten.

Let op! Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het aanvragen van een VOG. Je kunt niet eerder starten voordat deze binnen is. De VOG verzorgen wij voor jou.