Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Distributie chauffeur CE bij DHL

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
7621000504

Als chauffeur bij DHL werk je de ene week overdag en de andere week in de nacht vanaf locatie Den Bosch. Deze planning is vooraf met je afgestemd! De combinatie maakt deze baan afwisselend! De begintijden in de dagdienst zijn tussen 7.30 en 9.00 uur en eindigt tussen 16.00 en 18.30 uur. De nachtdienst start tussen 20.00 en 22.00 uur en eindigt tussen 6.00 en 7.00 uur.Het uurloon, afhankelijk van je ervaring is tussen €13,38 en € 14,86 bruto per uur. Dit is zonder de toeslagen waar je recht op hebt (overwerk en nachttoeslagen)! Ook betalen zij reiskosten.

Je hebt een rijbewijs CE met code 95 en een digitale bestuurderskaart,Je werkt graag in wisselende diensten(dag/nacht),Je bent gemotiveerd, zelfstandig, en je bent stressbestendig,Je doet er alles aan om een klant tevreden te houden,Je maakt graag deel uit van een hecht team.Je bent woonachtig in Den Bosch.

DHL is wereldwijd de Nr. 1 logistieke dienstverlener en zij groeit nog steeds elk jaar. In Nederland is DHL Parcel de specialist in goederenvervoer aan bedrijven en consumenten. Van kleine pakketten tot pallets. Elke dag daagt zij zichzelf uit om de dienstverlening te verbeteren. Met 136 depots en 15 terminals en sorteercentra verspreid over Nederland is er altijd een DHL vestiging bij in de buurt.

Start People Transport biedt jou volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. We investeren in vakopleidingen en bijscholing. Met onze online planning koppelen we je in no time aan een opdrachtgever.

Goede arbeidsomstandigheden,Een rooster die ruim van te voren bekend is,Een uitstekende en collegiale werksfeer,Mogelijkheden voor bijscholing Code-95,Goede begeleiding in de inwerkperiode,Een vaste baan met kans op vast dienstverband.