Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Distributiechauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Roosendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0019283

Als opleggerchauffeur ben je dagelijks verantwoordelijk om je klanten te voorzien van broodartikelen. Je doet dit samen met ongeveer 35 collega's verantwoordelijk voor de distributie van broodartikelen. Je dag begint op standplaats Roosendaal. Afhankelijk van je route begint je werkdag als chauffeur tussen 00:30-02:00. Voordat je je wagen gaat laden, controleer je eerst of je zending compleet is en maakt melding van ontbrekende goederen. Om dit makkelijker te maken, staan de bestellingen al op klantnaam voor je klaar. Daarna kan je rit beginnen. Je klanten bestaan uit supermarkten en bakkerijen. Naast de bezorging, neem je retourzendingen weer mee. Ook voor vragen en/of klachten kan je klant bij jou terecht. De bezorgdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Binnen deze dagen word je 4-5 dagen ingepland.

Ben jij als distributiechauffeur graag zelf verantwoordelijk voor je juiste zending en de aflevering. Werk je daarnaast graag op tijden waarbij het lekker rustig is en je overdag vrij hebt voor je gezin of hobby's dan is dit de chauffeursbaan voor jou!

Jij bent in het bezit van rijbewijs CE , code 95 en digitale bestuurderskaart
Je werkt graag in de nachturen en bent fulltime beschikbaar
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen dat zendingen volledig zijn en de klanten de juiste producten krijgen.
Je staat graag klaar voor je klanten om hun vragen en/of klachten te beantwoorden en op te lossen
Je bent flexibel inzetbaar zowel op de inzetbare dagen als de begintijden.
Heb je ervaring met een gestuurde oplegger dan is dat een pré

Onze klant is een familiebedrijf dat al 80 jaar bestaat. Begonnen als ambachtelijke bakkerij met de wens zich te onderscheiden en te ontwikkelen heeft er voor gezorgd dat Bakkerij Holland inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met 2 grote lijnmatige bakkerijen in Vriezenveen en Roosendaal. Ook vandaag de dag is Bakkerij Holland gezamenlijk met alle collega's continu op zoek naar uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Dagelijks bakken zij brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor het supermarktkanaal en voor de eigen bakkerswinkels in Nederland en België. Elke afdeling heeft zijn eigen specialiteit en alle afdelingen en medewerkers leveren een bijdrage aan de dienstverlening. Medewerkers geven aan dat er veel betrokkenheid en collegialiteit is binnen de organisatie. Met meer dan 100 collega's zorg je dan ook echt samen dat de klanten elke dag verse broodproducten in de winkel hebben.

Je krijgt een loon conform CAO Bakkersbedrijf wat ligt tussen de € 12,51 - € 15,58 bruto per uur.
Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
Je gaat werken in een stabiel bedrijf dat al 80 jaar bestaat
Een fulltime dienstverband en bij goed functioneren maak je kans op een vaste baan
Opleidingsmogelijkheden voor bijscholing code 95

Heb je interesse, solliciteer dan direct!
Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport. Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen via mail (8309@startpeople.nl) of telefonisch ( 040-2662300)