Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Distributiechauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Breda
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004876

Ben jij dé chauffeur die zorgt dat Jumbo klanten hun boodschappen kunnen doen? Zoek je de uitdaging om te manouvreren met je oplegger op verschillende locaties. Heb je graag klantcontact maar niet al te veel stops op een dag? Dan is dit jouw baan!
Vanuit standplaats Breda start je dag tussen 04:00-06:00. Je laadt eerst je vrachtwagen op het distributiecentrum in Breda. Deze zit langs de snelweg dus ook goed bereikbaar vanuit Roosendaal en Oosterhout. Daarna ga je beginnen aan je route. Je bevoorraadt de Jumbo supermarkten in de regio Breda, Zuid Holland, Zeeland en België. Voldoende afwisseling dus in gebieden en afstanden. Per dag rijdt je gemiddeld 2 tot 3 ritten en per rit kom je bij 1 of 2 locaties.
Je werkt gemiddeld tussen de 9 en 11 uur per dag.

Je kan hier fulltime werken maar wil je parttime werken of alleen in het weekend dan is dit ook mogelijk! Je kan langere tijd aan de slag en gaat het goed dan is er kans op een vaste aanstelling.

Je hebt een CE rijbewijs
Je hebt code 95 en een bestuurderskaart
Je vindt fysiek werk met rolcontainers geen probleem
Je bent klantvriendelijk
Je houdt van uitdagend werk
Je vindt het geen probleem om 2 dagen per maand in het weekend te werken

Jumbo Supermarkten is een familiebedrijf met inmiddels ruim 580 winkels door heel Nederland en nu ook in België. Ruim drie miljoen klanten doen wekelijks hun boodschappen bij Jumbo en als chauffeur draag jij daar aan bij. Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samenwerken en waar respect en aandacht voor elkaar is.

Een bruto uursalaris van minimaal €14,82 tot € 16,26, afhankelijk van ervaring.
Een baan binnen een bedrijf met een collegiale werksfeer en aandacht voor de mens.
Een baan waar je met mooi en goed onderhouden materiaal mag werken.
Een baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling
Een goede begeleiding tijdens je inwerkperiode en gedurende je loopbaan
De mogelijkheid om punten te behalen voor je code 95

Na je intakegesprek, wordt je bij geschiktheid op CV voorgesteld bij Jumbo. Er wordt daarna een gesprek ingepland bij Jumbo. Als het klikt dan wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.